Poi exact cum zici:
Adica cumperi unele chestii mai ieftine ca sa le vibzi mai scump!
Pai potii incepe sa inveti sa faci bratarile din ata..sau alte modele..de exemplu eu am un prieten care tunde penseaza pe 5 lei fiecare si fce si tatuaje...deci la el e fac bani 1000 lei pe luna. faza ii ca poti invata si tu sa tunzi sa pensezi sau bratarile prieteniei..este si o solutie sa le iei mai ieftin sa le vinzi mai scump... incearca prin haine second hand.)
Joaca la jocuri de noroc..baga 2lei la skybets la pariuri sportive joaca la lotto... poti si sa furi dintr-un magazin mancare si nu mai cheltui.,?: )))
Mergi cu colindu, cu capra, cu sorcova, muncesti, cum ai zis tu, daca ai talent, sa faci portrete alb-negru prin parcuri, mall-uri (asta nu e vreme de stat in parcuri dar merge primavara) dar cea mai profitabila metoda : cersesti. (la ultima am glumit dar ar putea fi o varianta.)
Păi mergi cu colindul de sărbători.Mai poţi face puţină speculă cu artifici, petarde şi sorcove.Aranjază cu părinţi şi bunicii în loc de cadori să ţi dea bani.
Poti cumpara niste parfumuri mai ieftine si lepoti vinde cu 50 lei bucata...la mine a mersa
Funda?
Acele ' chestii ' pe care le cumperi mai ieftin trebuie sa fie cat de cat bune, ca sa iti cumpere cineva ceva trebuie sa fie cat de cat bun.
Nu prea poti... parerea mea.
dar am un fel de job part time care cam asta presupune.
poti castiga destul de bine.
si chiar poti face in prima luna cei 1000 de lei. asta daca chiar iti doresti si esti motivat puternic
dar oricum ii faci linistit pana la vara chiar mai mult as zice
Iti dau mai multe metode
1- cumpara masini si vindele mai scumpe cu 200-300 euro poate si 500 si la 2 masini iti iese una gratis si o vinzi si iti ramane si tie 500 euro
2- cumpara fructe, legume si le vinzi undeva mai departe cum ar fi la un targ
3- cumpara haine second hand si vindele putin mai scumpe cu 1-2 lei poate chiar si 5-10
4-daca ai permis de conducere angajeaza-te. pe un autobuz. sau cumpara-ti unul dinte ideile de mai sus, dar se face greu. sau sa te ajute cineva cu bani pana cand o sa-i strangi sa-i dai, si dupa in continuare ii faci pentru tine
5-daca esti femeie/fata angajeaza-te la un coafor, brutarie etc.
sper ca ti-am dat destule ideii
Spre exemplu poti sa iti faci cont pe lady's si acolo sunt parfumuri de la 15 lei pana la 50 lei, si daca cumperi mai multe iti face si reducere...nu glumesc intereseaza-te si inceaca!
Nici mamaia nu s-ar da cu un parfum dupa situ ala, chiar daca s-ar duce pana la piata
Cred ca nu ai mirosit niciodata un parfum...sunt bune parfumurile de acolo!
Salut. Nu cred ca solutia este sa cumperi ceva.
Solutia este sa vinzi ceva ce nu esti nevoit sa cumperi.
Adica sa intermediezi ceva.
Sunt convins ca pana la vara ai putea scoate 4-5 mii de lei lejer.
Uite si un exemplu concret:
- Eu ofer servicii SEO ( optimizare pentru site-uri ). Ma contactezi pe mine si imi propui sa imi aduci clienti.
- Eu iti ofer tie serviciile mele la un pret mai mic decat le ofer de obicei si tu iti faci o adresa de e-mail si prin ceea ce te invat eu, te apuci si iti cauti clienti.
Ti-ai facut 4-5 clienti care vor fi de fapt ai tai si de la care vei primi cateva sute de lei pe luna in fiecare luna fara sa mai faci nimic.
Cu cat iti strangi mai multi clienti, cu atat venitul tau lunar creste.
Practic tu vinzi serviciile mele altora, dar fara sa imi platesti nimic in avans.
Astfel esti sigur ca nu iti pierzi banii.
Vanzare de produse, de regula produse de sanatate, produse cu aloe vera, chiar is faine le am incercat si binenteles formarea unei echipe.
Dar la treaba asta trebuie sa ai un calculator performant? de aia am nevoie de 1000 de lei sa imi strang bani de calculator ca asta nu mai merge prea bine.
Nu ai nevoie de un calculator performant, pentru ca tot ce faci este sa scrii pe e-mail cu propietarii unor site-uri. Si un calculator performant nu costa 1000 RON ci vreo 8000
andrey2005 întreabă: