| adrianbestboy98 a întrebat:

Sall,cum as putea face inca 244 de lei sa imi iau robotu, ca am 260 si mai imi trebuie 244. Funda

13 răspunsuri:
| susanumarian a răspuns:

Te duci cu colindu

| Cherilyn a răspuns:

Hei!
Mergi la conlindat, mai ales pe la bunici, acolo e cel mai mare castig. happy
Mai fa curatenie prin casa, ajut-o pe mama prin bucatarie, pe tata, sunt sigura ca eforturile nu-ti vor ramane nerasplatite. happy

| adrianbestboy98 explică (pentru Cherilyn):

E nu, ii ajut si nu da nimic, azi nu cred ca se colinda

| LeMousiqe a răspuns:

Las´ca-ti spun eu secretele mele rolling on the floor
1. Daca esti mai mic 10-13 ani rolling on the floor Implora-ti parinti sa te lase sa faci curat in toata casa (Sau apartament) si roga-i sa iti dee ca na Craciunul sti...
2big grinaca esti mai mare si ai serviciu si esti in concediu roaga-ti seful sa ii lucrezi in plus de sarbatoriwinking (daca iti doresti asa mult ) happy FUnda?

| Cherilyn a răspuns (pentru adrianbestboy98):

Se merge de anul nou, cu sorcova, plugusorul.
Daca nu ai primit inca un cadou de Craciun din partea lor, poti sa le bati parintilor apropouri ca sa-ti ia, mai ales daca ai fost cuminte.
Dar ce robot e ala la la 500lei? straight face

| adrianbestboy98 explică (pentru Cherilyn):

Http://www.robofun.ro/......uetooth,si cutia de baterii(5 lei) cablul de conectare(2 lei) Kit starter electronica(49 de lei) si radiator pentru driverul de motoare(9 lei), pai de asta am 260 ca am colindat ieri cu setaua pe unchimiu mi-a dat 50 de lei si bunica 10, mai aveam eu 100 si mi-a dat tata cadou de craciun, mi-l luam eu daca castigam la tombola 400 de lei, dar nu m-a chemat pe mine sa trag biletel swi a luat banii alta camera cand eram de craciun la munte

| Alex107 a răspuns:

Dupa ce am citit majoritatea raspunsurilor...sincer nu mi se pare nici unul in genu: ''Gata,acum stiu.''
Sincer nici eu nu cred ca pot sa te ajut prea mult, dar iti propun sa mergi pe la rude pe care nu le-ai mai vazut de mult, vreo bunica, matusa, ceva in genu.La mine cel putin functioneaza.Bafta.

| DeyutzaDeea a răspuns:

Pai. De anul nou te poti duce cu sorcova, sau fa-i un serviciu cuiva, sau vinde niste lucruri pe internet, sau cere-le parintilor cativa bani. happy

| LolaLollita a răspuns:

Mergi cu uratul, pentru colindat e tarziu.
Vinde ceva ce nu mai folosesti.

| adrianbestboy98 explică (pentru LolaLollita):

Si cu ce merg la urat?

| LolaLollita a răspuns (pentru adrianbestboy98):

Uite aici: http://ialovenionline.md/......e-anul-nou
Sunt si cateva comice, dar si serioase.

| StiuCeSpun a răspuns:

Iti propun adf.ly, de ce? Pentru ca adf.ly este un sistem sigur, cat timp respecti regulamentul esti platit. Cauta dovezi de plata pe google daca nu ma crezi.
Cum faci bani cu adf.ly? Pai adf.ly este un serviciu cu ajutorul caruia scurtezi linkuri si primesti bani de fiercare data cand cineva da click pe el. Daca ai un blog sau site si mai bine, pui reclame de la adf.ly si iei bani pentru vizitatori. Poti castiga pana la 5 dolari /1000 views. Poti posta linkuri de download scurtate cu adf.ly pe forumuri in descrierea la un video pe youtube pe site-uri gen yahooanswer peste tot.Pentru inceput iti trebuie o adresa de mail valida, plata se face prin paypal sau alertpay ...nu este necesar decat la retragerea banilor cont de paypal sau alertpay.Inscrie`te aici: http://adf.ly/? id=997676. Daca te-ai inscris pe linkul dat si vrei sa te ti de treaba sau ai intrebari da add la banionline50@yahoo.com si iti arat mai multe metode.

| adrianbestboy98 explică (pentru StiuCeSpun):

In 1 rand la paypal imi trebuie card de credit, in al2-lea nimeni nu stie de blogul meu, in al3lea nu am cum sa fac reclama la el, in al 4lea cum sa faci 1000 de vizitatori?