| PoliTmFan a întrebat:

Am 14 (Arat de vreo 16-17)ani, sunt din Timisoara, Si sunt in clasa a VIII-a. In timpul verii as vrea sa ma duc undeva la lucru nu sa stau ca toti copii de varsta mea sa "sparg" seminte pe la coltul strazi. Aveti idee unde as putea sa ma angajez pe timpul verii? (Daca se poate link) Multumesc! :*
Dau FUNDA! big grin big grin :*.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
| CursedAngel123 a răspuns:

Pai...poti sa te duci si sa imparti pliante pe la diferite magazine.Primesti cam 20-25 lei pe zi si stai si imparti pliante cam 4 ore.In alta parte nu ai unde sa te angajezi decat daca il cunosti pe patron sau alte chestii din astea.

| William a răspuns (pentru CursedAngel123):

Ce idee buna i-ai dat, sa stea 4 ore pe zi in soare, la peste 30 de grade pentru 25-30 de lei pe luna. Tu crezi ca e ceva la impartitul de pliante? Te pune sa colinzi tot orasul pentru niste maruntis. Stiu pe cineva care nici nu si-a primit banii dupa o luna de impartit plinate. E prea mica pentru un job, mai bine sa se apuce de invatat ca o sa aiba timp sa si munceasca.

| PoliTmFan explică (pentru William):

Da ai dreptate sa ma pun sa invat pana la 18 ani dupa care pot sa ma duc la lucru Dar problema este. Pana aunci ce fac? ''Toc'' Bani parintilor?

| William a răspuns (pentru PoliTmFan):

Da. Asta facem toti cand suntem copii.

Da dar nu toti avem parintii cu situatie materiala foarte buna ca si tine sau altii. Nu toti ne-am nascut bogatii happy

| William a răspuns (pentru PoliTmFan):

Imi pare rau dar nu ai cum sa faci bani de la varsta asta. Mai asteapta vreo doi ani si poate vei reusi sa te angajezi la la un fast-food sau poate la un supermerket. Pana atunci iti sugerez sa inveti.

Bine cum zici tu happy

| Anita1D a răspuns:

Incearca la un fast-food. Sau in bazar.Probabil se cauta personal in perioada asta.

| PoliTmFan explică:

Ok happy