| Alexidldvdje a întrebat:

Salut TPU!
Am o problema, m-am trezit de dimineata si pe la ora 10 cam asa am primit un msj de la BCR:
" Pentru siguranta contului tau, cardul BCR a fost blocat. Pentru detalii suplimentare poti apela ####. Va multumim, Echipa BCR"
Si bine inteles am cardul blocat si nu-l pot debloca din aplicatie, dar culmea ca eu nu am solicitat blocarea.
As avea nevoie de un sfat.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ti s-a dat un numar de telefon. Ai sunat? Ce ti-au zis?

9 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

În afară de sfaturile ce le vei primi din partea băncii, sunând la nr. oferit, nu avem ce sfaturi să îți dăm.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai datorii la BCR? Asta trebuie sa afli cauza care a condus la blocarea cardului, mergi maine la Bcr sau astazi piuna la ora 17 si intreaba i ca degeaba pui intrebarea pe TPU, noi nu te putem ajuta, banca ti la blocat banca o sa il deblocheze sigur ai o datorie la ei ca banca nu blocheaza cardul daca esti un plătitor cinstit.

| Alexidldvdje explică (pentru CristiDinBucuresti):

O chestie foarte dubioasa cardul a fost deblocat si am primit si 11 lei nu stiu de unde acei 11 lei nu apar pe extras, dar sunt in balanta e foarte dubios

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Banca nu îți trimite astfel de mesaje fara să îți spună și motivele. Mai degrabă hackerii fac lucrul acesta și pretind sa suni la telefon. Mai degrabă cardul s-a blocat automat în clipa când ai sunat. La radio Politia ne sfătuiește să nu apelam numere de telefon în cazul când ne solicita în astfel de mesaje. Mai ascultați și Radio-ul.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Alexidldvdje):

Ai fost la bancă si ai luat extras e cont? Ei ti au deblocat pe loc cardul? Sau cum a fost deblocat cardul? 11 lei mai aveai tu in cont după deblocarea cardului nu cred ca au bagat ei bani.

| AdioTPU a răspuns:

Poate blocarea a solicitat-o o ruda a ta care are acces la contul tau.

| dullcat a răspuns:

Buna.Cand se mai intampla asa e recomandat sa mergi direct la banca sa aflii detalii. Prin mesaje sau emailuri e posibil sa cazi victima a fenomenului de phishing.

| Alexidldvdje explică (pentru CristiDinBucuresti):

Eu aveam 162 de lei pe card si cardul chiar era blocat si nici nu aveam posibilitatea sa l deblochez din aplicatie(de obicei), doar ca acum era blocat de banca si nu imi dadea voie sa modific nimic la el
Si fupa toata nebunia asta ma trezesc cu o balanta de 173 de lei, pe extras nu aparea nimic cum ca as fi primit, oricum a fost totul dubios dar s-a rezolvat

Răspuns utilizator avertizat