| Cristi19991999 a întrebat:

sunt baiat am 14 ani si vreau sa-mi fac bani mei, adica sa am acolo pe saptamana pus deoparte ceva bani doar ai mei pe scurt vreau sa fac niste banuti deoarece consider ca sunt destul de mare sa ma descurc singur si sa nu le mai cer la parinti mereu bani, vreo idee dau funda!

Răspuns Câştigător
| FundasulDePeTPU a răspuns:

Te duci sa colinzi, te angajezi la pizza, imparti pliante pentru magazine sau te faci reprezentant avon sau oriflame. Funda?

9 răspunsuri:
| VladGangstaBoy a răspuns:

Apuca-te de cersit, va da roade, crede-ma!winking

| Cristi19991999 explică (pentru VladGangstaBoy):

Apucate tu ca esti mai bun

| Cristi19991999 explică (pentru FundasulDePeTPU):

Pai si la pizza ce sa fac?

| ςσsmiη a răspuns:

Cel mai usor mi se pare cu impartit pliante in cutiile postale dar nu prea esti platit bine, cam 10-20 RON la mia de pliante, oricum nu prea o sa te baga in seama la 14 ani decat daca ai pile, gandeste-te ca sunt din aia de 40 de ani care cauta disperati sa faca un ban.

| darrio2007 a răspuns (pentru Cristi19991999):

Sa muncesti.Banii nu vin stand degeaba.

| darrio2007 a răspuns:

Ce stii sa faci la 14 ani?

| Cristi19991999 explică (pentru darrio2007):

Pai ce sa stiu, stiu sa lucrez la pc sa fac filmulete dar pot sa si muncesc cum ar fi sa spal geamurile, sa construiesc ceva, sa tai lemne

| darrio2007 a răspuns (pentru Cristi19991999):

Asta stie oricine.De ce crezi ca te-ar lua pe tine cineva sa faci toate astea cand poate lua pe unul mai matur si mai obisnuit cu munca?

| CatalinaElenaM a răspuns:

Poti sa iti faci conturi pe site-uri de sondaje online platite sau de publicitate