Nu poti. Pentru ca transferul s-a facut de pe telefonul tau unde aveai aplicatia. Teoretic, transferul l-ai facut tu.
Prostia ta că ai lasat telefonul la altcineva. Deși este cam greu de crezut.
Banii tai au fost transferati in alt cont cu aplicatia de pe telefon?
Poti face plangere. Dar trebuie sa dovedesti ca nu tu ai facut transferul ci alta persoana. Incearca.
Chiar daca eu eram la lucru in momentul transferului? Nu se mai poate face nimic?
Nu cunosc situatia dar de ce ai fi lăsat telefonul la altcineva, când, se stie, că trebuie să-l ai la tine, din diferite motive?
Nu poti dovedi ca altcineva ti-ar fi spart contul ca să facă acel transfer. Din punctul de vedere al bancii, transferul este legal.
Pai am fost mai multi la o petrecere si l-am uitat acolo, si abia azi am intrat pe aplicatie sa vad de bani, dupa care am vazut ca nu mai sunt banii, am fost si am scos extras de cont, in care scria ca banii au fost transferati de pe telefonul meu pe un alt cont
Te inteleg.
Sumă mare?
Poate fi oricine din cei multi.
Cineva care iti cunoaste parola.
Legal, nu e treaba bancii. Era treaba ta sa iti pui parola, eventual si amprenta la autentificare. Bancile sunt obligate sa iti ofere posibilitatea asta, daca tu nu ai folosit-o, e taxa pe naivitate adaugata.
Sa nu ai blocare la telefon e una. Dar fara parola la aplicatie, e do it yourself.
Suna IMEDIAT la banca si anunta-le despre intamplare!
Cere blocarea si rambursarea banilor!