Te.ai putea face reprezentanta la avon! daca vrei sa aflii mai multe detalii, da.mi un mesaj
Reprezentant lady's
reprezentant infinity
reprezentant SC Net Romania.
vrei detalii mai multe lasa-mi un msj si te voi ajuta
pa pa
In supermarketuri sti ca sunt fetele acelea care sunt la promotii la mezeluri, reprezentant avon, oriflame, lady's, vorbeste cu persoane mai mari de la tine din liceu, cunostinte, care cunosc firme, locuri unde ar putea sa te bage si pe tine. sau la detergenti sti ca sunt fetele acele care vorbesc despre anumite promotii . sper ca ai inteles la ce am vrut sa ma refer . bafta :*
In supermarketuri sti ca sunt fetele acelea care sunt la promotii la mezeluri, reprezentant avon, oriflame, lady's, vorbeste cu persoane mai mari de la tine din liceu, cunostinte, care cunosc firme, locuri unde ar putea sa te bage si pe tine. sau la detergenti sti ca sunt fetele acele care vorbesc despre anumite promotii . sper ca ai inteles la ce am vrut sa ma refer .
Pe minori nu-i angajeaza nicio firma doar daca cauti ceva particular, o vecina sau ceva de genu!
-animator party copii(firme sunt in fiecare oras), se platesc intre 20-150 euro pentru 4 ore. Sper ca te'am ajutat si multa bafta!