La 16 ani nu cred ca te angajeaza nimeni casier, fiindca nu poti lucra cu bani la anisorii astia, poate la servire, poate la curatenie in magazin, dar nu la casa de bani.
Nu poti, ai scoala de terminat ei nu angajeaza minori nici part time, la varsta de 18 ani esti major si atunci te poti angaja
Pana implinesti 18 ani mai studiaza gramatica! "... sa mq angajez ca, casier kfc... ". Sa stii ca si daca pui virgula Intre "ca, casier" tot cacofonie este! Citeste: https://writing.unitbv.ro/evitare-cacofonie/
Uite cum ți-ai irosit timpul fara să ajuți cu nimic. Doar ai vrut să pari interesant.
Un sfat este oricand bine venit mai ales daca este unul bun (ca in cazul meu). Numai ca la unii se prinde ca nuca in perete. Asa ajung la batranete si scriu "miau" ca pisica.
Apoi mi-am dat seama de ce ii iei apararea! Si tu esti agramat. M-am uitat peste raspunsurile tale.
Ma uit. Probabil ca sunt niste mici scapari! Dar sa nu stiu ca o propozitie (fraza) se incheie cu un semn de punctuatie, ar fi culmea! Vai si amar!
Daca nu pun punct la final de propoziție când scriu de pe telefon asta nu înseamnă că nu îl pun când scriu pe hârtie sau că nu știu să vorbesc.Tu doar vrei sa te dai interesant și să arăți că nu greșești, dar sigur greșești și tu.
Serios? Tu citesti nu intelegi? Te-ai uitat mai sus ce am scris? Si eu gresesc dar nu din nestiinta ci din neatentie. La tine mai sunt si alte greseli, repetate, care dovedesc lipsa de pregatire. Aia nu-i o scuza ca pe hartie pui punct si aici nu. Si eu scriu de pe telefon uneori. N-am timp sa-ti dau eu lectii dar alta greseala repetata este ne efectuarea pauzei dupa semnul de punctuatie si prima litera din cuvantul urmator. Sau telefonul tau n-are punct si pauza? Oricum nu inteleg de ce nu te-ai legat de ala care scrie agramat! Una din conditiile acestui site, daca le-ai fi citit, este sa scriem corect gramatical. Deci nu eu sunt vinovat ci cel ce nu stie sa scrie. In tara asta (facuta pe dos) hotul este cu o vina si pagubasul cu zece. In tara asta rromii se dau regi si imparati, agramatii se leaga de cei ce stiu sa scrie, etc.
Prietene, am probleme la tlf si mai uita omu de virgula, cratima alea alea
Ba nu vreau sa fiu nesi dar aici ai dreptate dar suntem pe internet, nu e cazu sa folosim semn de punctuatie, pe foaie e normal nu zic ca nu
Pentru ca tot m-ai "agatat" (mai bine taceai si bagai la cap) iti spun eu mai multe. Dovada lipsei de cultura si educatie este si folosirea particulei "ba". Cat despre faptul ca folosim sau nu semnele de punctuatie, acest site are o regula (printre altele): sa scriem corct gramatical. Daca nu-ti convine regula nu te obliga nimeni sa stai pe acest site. La tine nu sunt scapari ci reguli. Uiti prea des. Daca ma apuc sa-ti explic imi va trebui o jumatate de ora sa scriu "greselile" repetate, nu cele intamplatoare. Mai gandeste-te inainte de a ataca pe altii! Voi, tineretul asta, in loc sa bagati la cap din invatatura celor mai mari, atcati. Ce se intampla cu generatiile voastre? Sunteti prea pripiti si asta va duce de rapa.
anonim_4396 întreabă: