Salut! Multi inainte. Stiu ca exista si locuri de munca in voluntariat. Important este sa iti alegi ceva care sa nu fie prea complicat, si sa nu iti acapareze studiile.
Sa faci videoclip-uri pe YouTube poate fi un inceput. Sunt foarte multi mentori pe internet, care te sustin in cazul in care vrei sa incepi o afacere. Mai intai vezi ce spun diferiti oameni cu experienta inainte de a te decide, caci ai dreptul de a fi informat.
Important este sa chemi numele lui Iisus ca sa izbutesti in ceea ce faci.
S-ar putea sa realizezi ca a fi pe picioarele tale este mult mai dificil decat crezi acum.
A fi pe picioarele tale inseamna sa te poti intretine 100%, adica sa nu mai depinzi deloc de parinti. Asta inseamna sa-ti poti plati chirie, utilitati, mancare, haine, transport, distractii etc. Lucruri pe care nu le poti face fara un job suficient de bine platit.
Pana cand nu vei obtine un astfel de job nu prea ai ce "sa le arati" parintilor.
Te angajezi intr-o fabrica, strangi bani investesti pentru a face mai multi bani.Eu am lucrat 3 luni intr-o fabrica pe timp de vara, mi-am luat un instrument muzical cu 6000 de lei din care am produs in jur cam de 20000 de lei pana acum.Totul depinde de ce stii sa faci tu, eu stiu sa cant la orga
In funcție de profilul la care ești la liceu, îți poți cauta ceva de lucru care să aive legătură, te ajută puțin mai mult
Du-te la fortele de munca, si intreaba, or sa te intrebe ce stii sa faci si or sa iti gaseasca job
sau cauta pe ejobs direct cu ce stii sa faci (iti faci CV acolo si aplici pentru job-uri)
Https://coin-birds.com/? en=GT278083 un joc care poti transforma monedele in bani reali cu perseverenta! mult succes!
Tudor83763737 întreabă: