| Robertx999 a întrebat:

Salut am 19 ani și muncesc la o firma de metale, va rog dati-mi o idee de afacere, vreau sa fac ceva sa produc niște bani in plus, nu vreau sa stau toată viața la un job cu program și minimu pe economie!

Răspuns Câştigător
| Xena20 a răspuns:

Degeaba ceri idei de afaceri de la alții, tu știi mai bine ce ți se potrivește, câti bani ai de investit etc. Daca nu ai nici măcar o idee cum vrei sa faci afaceri? Gândește-te singur ce crezi că ai putea vinde, care e piata ta, câți bani poți investi la început etc...

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fă o facultate!

| flixbuster a răspuns:

Daca cineva ar avea o idee (viabila) de afacere pentru a fi independent financiar, de ce ti-ar spune-o tie si nu ar face-o el/ea sa devina realitate?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Idee de afacere? Sunt tona de idei de afaceri. La ce te pricepi? Cât ai de investit?

| Robertx999 explică (pentru suntserios):

Pai nu stiu, pana in 6000 de lei, vreau sa o fac in timp, încep de la 0 nu am pe nimeni care sa imi dea bani la greu ca sa încep o afacere, dar dacă ai idei de afaceri te rig zi-mi și mie

| dusmanul86 a răspuns:

Eu pentru ami suplimenta venitul in timpul liber vand asigurari de orice fel. daca te intereseaza sa devii broker asigurari lasa te rog un mesaj in privat