In 21 iulie 2019 parca aveai 20 de ani. Ai crescut precum Fat-Frumos din poveste?
Si in 2018 avea 23 de ani! Baiatul asta e precum bursa... ba scade, ba creste=)
Si ca sa ii raspund la intrebare...sa caute concurenta, sa se afirme si le faca in ciuda celor de la Ford!
Dar in alta parte nu poti sa cauti, doar la Ford Craiova?
Ce experinta ai si ce calificari?
Fa aplicatii la alte companii, verifica ziarele si online, uita-te dupa locuri de munca locale.
Cu 1 singura aplicatie, nu faci nimic.
Noi in strainatate facem cate 50-100 de aplicatii, ca sa prindem cate un job si tu esti dezamagit cand nu ai facut practic nimic, fiindca 1 aplicatie este intr-adevar "nimic".
That escalated quickly.
Depune CV-ul unde stii ca ai competente. Nu te duce tu de la Cucuiata din Deal direct post de director in companie IT. Daca studiile nu ajung urmeaza o postliceala ceva
Cumperi bicicletă, te apuci de MTB și uiți de supărări. Vino în Brașov, știu eu niște trasee de MTB de uiți total de depresii.
Ador comentariul tau, dar nu am bani de calatorit acum
Nu inteleg de ce TPU staff accepta astfel de intrebari. O sa iti gasesti si de munca la momentul potrivit, daca o firma te-a respins nu inseamna ca e capat de lume. Incearca si in alta parte, formeaza-ti un CV bun si poate o sa ai mai multe sanse! Nu totul se rezuma la sinucis deoarece nu cred ca ai 10 ani si sa spui ca m-a lasat "gagica" si ca e capat de lume!
Sper sa iti gasesti ceva bun!