| AnonimXnX a întrebat:

Salut, am 24 de ani, nu mi-am gasit de munca de 7-8 luni, mi-am depus si cv la Ford in Craiova si nimic, ce sa fac?

12 răspunsuri:
| Catallllliiiinnn a răspuns:

Nu inteleg de ce TPU staff accepta astfel de intrebari. O sa iti gasesti si de munca la momentul potrivit, daca o firma te-a respins nu inseamna ca e capat de lume. Incearca si in alta parte, formeaza-ti un CV bun si poate o sa ai mai multe sanse! Nu totul se rezuma la sinucis deoarece nu cred ca ai 10 ani si sa spui ca m-a lasat "gagica" si ca e capat de lume!
Sper sa iti gasesti ceva bun!

| Justme32 a răspuns:

Altă întrebare!

| danbnz a răspuns:

Troll!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumperi bicicletă, te apuci de MTB și uiți de supărări. Vino în Brașov, știu eu niște trasee de MTB de uiți total de depresii.

| Celcestietot a răspuns:

Este pacat sa te sinucizi.

| Yurisa a răspuns:

That escalated quickly.
Depune CV-ul unde stii ca ai competente. Nu te duce tu de la Cucuiata din Deal direct post de director in companie IT. Daca studiile nu ajung urmeaza o postliceala ceva

| AnonimXnX explică (pentru anonim_4396):

Ador comentariul tau, dar nu am bani de calatorit acum

| cristimihailov a răspuns:

Mai stai un pic prin zona sa ne platesti pensia...

| EduardEdu1994 a răspuns:

Dacă vrei te iau agent de intervenție.

| Violleta2022 a răspuns:

Dar in alta parte nu poti sa cauti, doar la Ford Craiova?
Ce experinta ai si ce calificari?
Fa aplicatii la alte companii, verifica ziarele si online, uita-te dupa locuri de munca locale.
Cu 1 singura aplicatie, nu faci nimic.
Noi in strainatate facem cate 50-100 de aplicatii, ca sa prindem cate un job si tu esti dezamagit cand nu ai facut practic nimic, fiindca 1 aplicatie este intr-adevar "nimic".

| darrio2007 a răspuns:

In 21 iulie 2019 parca aveai 20 de ani. Ai crescut precum Fat-Frumos din poveste?

| Fatamuntilor a răspuns (pentru darrio2007):

Si in 2018 avea 23 de ani! Baiatul asta e precum bursa... ba scade, ba creste=)
Si ca sa ii raspund la intrebare...sa caute concurenta, sa se afirme si le faca in ciuda celor de la Ford!