Inchide creditul și scapi de toată dobânda aia nenorocită. Vei plăti doar banii împrumutați, plus un comision de vreo 1% din suma împrumutată. Scapă de jegoșii de la TBI. Dacă nu ai toți banii, refinanțează creditul la o bancă. Succes.
Au dobânzi nesimțite dar nu cred că e chiar 100% că sa trebuiasca sa plătești suma ai de el scrisă acolo.
Cel mai simplu vezi cât ai rata, înmulțești cu 6 și va ieși suma aproximativa de plata in final.
Ai cumparat o tableta in valoare de 4900 Ron, suma imprumutata fiind de 5120 Ron. Nu pusca!
Suma imprumutata e egala cu valoarea produsului. Diferenta nu ti-o da in mana. Poate fi vorba de suma totala de returnat unde sunt incluse dobanzile.
Poti inchide creditul doar daca achiti suma datorata.
Nu te-ai dus la ei de la inceput, umbla acum sa te lamureasca. Du-te la ei. Alta varianta nu ai.
Ba pușcă. Diferența e comisionul de analiză a celor de la tbi
E alta... mancare de peste. Nu e suma imprumutata! Nu ai primit tu 5120. Dar daca nu stii sa te exprimi...
Mai vezi și tu cine a pus întrebarea, cui răspunzi... Din astea. Nu prea te descurci cu TPU vad.
Felicitari, tocmai ai luat o mega-mu1e! Considera ca ai primit o lectie pe care ai platit o gramada de bani...
Creditul este facut vineri in data de 1 Martie, trebuie sa platesc ceva chair daca inca nu am primit produsul? Il voi inchide luni
în 2 Martie | goguPatent a răspuns (pentru Dragobeta):
Ba pușcă. Diferența e comisionul de analiză a celor de la tbi
Si... ti-am raspuns gogule.
AlexMaftei2001 întreabă: