N-avem de unde sti sigur, doar cei de acolo pot sa-ti spuna.
Ma gandesc la 2 ipoteze, desi poate gresesc: altcineva ti-a folosit datele pentru a deschide un cont sau infatisarea ta nu mai corespunde cu fotografia de pe cartea de identitate.
Astazi e zi scurta de lucru deci de aia nu te au mai sunat.fii.linistit dupa sf maria (15 aug) te vor suna si totul se va aranja astfel incat sa fi multumit.
Da, dar firma cu care urmeaza sa semnez contractul imi poate baga salariul doar pe ING.
Prima varianta ar fi posibila deoarece acum ca ma gandesc m-au intrebat si la office ING si la telefon daca am mai avut card la ei, dar nu mi-a dat prin cap atunci?♂️
Banca ING va intra in faliment asa ca cautati o alta banca, ei acum au erori de sistem ca nu le mai merge tehnologia.
"Da, dar firma cu care urmeaza sa semnez contractul imi poate baga salariul doar pe ING."
Firma iti poate vira salarul in orice cont la orice Banca. Doar ca ei din comoditate prefera sa lucreze cu una singura.
Mai asteapta sa treaca aceste zile libere. Si apoi incearca iar. Cine stie, sistemul informatic mai da rateuri. Ca doar avem "cei mai buni informaticieni din lume". Dar care nu fac nimic bun.
Acum nu ca zic eu dar orice firma poate transfera la orice banca...