Lol daca crezi ce spun toti fraieri ajungi sa mori de foame, daca un telefon e pastrat in conditi optime merge mult si bine. dar daca ii trantesi il ti in umezeala fara husa, sau il scapi in apa sau ii ploua normal ca se duce. Fratimio are s3 la cumparat la 2 saptamani dupa ce a aparut in Romania si merge ca nou.
Asta depinde doar de tine, de cate aplicatii ii descarci, de cate ori il trantesti de pamant etc. Majoritatea androidelor au probleme de genul, dar eu zic sa stai linistit. aici depinde si de noroc. Si plus de asta ar trebui sa ai garantie, nu?
Sunt bune, intocmai ca sunt prea bune au uneori mici probleme dar stai linistit, nu ti se va strica prea curand. probabil ai sa ajungi sa te plictisesti de el. verisoara mea are tot Samsung galaxy S3 si avea ceva probleme cu mesajele gen nu ii mai apareau sau i se bloca pur si simplu telefonul cand primea mesaje. asa e orice telefon, nu-s perfecte. upgrade cred ca poti face de pe site-ul telefonului. sau daca ai ceva program, in orice caz nu iti descarca aplicatii de care nu ai nevoie doar strictul necesar, pentru a nu-i umple memoria degeaba:* sa-l folosesti sanatos, si repet stai linistit. asta nu-i motiv de stres!
ANDREYandrey1 întreabă:
andreipetresu întreabă:
Maryus_Mary_1999 întreabă:
AcerZ întreabă: