Pe site-uri de vanzari, gen okazii sau poate ai prieteni care vor, sau cunosc pe cineva care vrea.
Multumesc de raspuns. Poti sa imi mai spus te rog cum pot sa fac o vanzare pe Okazii pentru ca nu inteleg deloc. Oricum ti-am dat deja medalia.
E cam greu deoarece nici eu nu am facut asa ceva. Dar am prieteni care fac tranzactii de genul asta.
Multumesc oricum, pentru ca nu imi doresc deloc sa nu imi primesc banii.
Si eu am cam aceeasi problema cum a aparut Iphone 4 l-am luat, apoi cum a aparut 4s l-am luat si pe ala dar l-am spart. A 2a zi dupa ce l-am spart am luat unu second hand de care nu am fost multumit si l-am vandut pe un site din-asta online si mi-am luat altul nou. Ma bate gandul cand apare la noi in magazine sa iau Iphone 5-ul desi alegerea nu ar fi una tocmai logica. Abonament nu pot sa prelungesc pentru ca mai e valabil cel putin 1 an si ceva, 4s-ul meu e nou noutz si am si garantie si tot ce imi trebuie si imi place chiar mai mult decat Iphone 5 (e mai mic si nu are spatele din metal in 2 culori eu prefer varianta pe alb si se vede urat la 5, plus ca imi place mai mult sticla pe spate). Ca specificatii Iphone 5 tot dual core are chiar daca e mai performant, tot camera de 8 MPx si in rest toate lucrurile noi vin din iOS la care deja am updatat (am siri imbunatatit, navigatie turn by turn si toate cele). Deci care ar fi motivul pentru care sa imi vand Iphone-ul pe care am dat 3300 lei cu 1500 lei si sa mai adaug vreo 2000 pentru a avea practic acelasi lucru, doar cu cativa centrimetrii mai lung si imbunatatirele vor fi insesizabile pentru ca orice joc, app merge impecabil pe 4s. Mai bine decat impecabil nu stiu ce poate sa aduca Iphone 5. Eu recomand la produsele Apple un upgrade odata la 2 ani. Ideal era sa iti ei 3G-ul, apoi 4 si acum 5. Sau pentru cei care isi iau primul Iphone, sa isi ia ultimul aparut si sa mai faca upgrade nu si la urmatorul model si din 2 in 2 ani.