Curat murdar, angajatorul este neamț sau român? Contractul este in limba Germană sau in Română? Ai citit contractul inainte de a semna?
Angajatorul este neamt,legatura mi-a făcut un roman, a mai luat și bani pentru asta în fine, contractul este tradus, nu l-am semnat mi-au trimis online, pot sa zic ca lucrez curat daca la asta te-ai referit.mi-a spus ca iau 9.60 pe ora, l-am întrebat dacă sunt impozitbili el a spus nu
Acuma dacă nu ma mințit asta care mi-a făcut legatura
Macar de as ști cât mi-ar trage impozitul daca ar fi impozitabili
Nu la asta m-am referit ci la faptul ca nemtii sunt oameni cinstiti românii nu, deci daca legatura ti a facut o un român eu cred ca si angajatorul este tot român dar care a emigrat demult in Germania, tu trebuie sa te intilnesti cu angajatorul si sa discuti față in față cu el nu prin intermediul prietenului care te a recomandat, lucrezi in constructii pe santier? Banii cum vi dă la zi, sau la saptamînă?
La agricultura, banii ne da la sfârșit când plecam acasă, angajatorul este neamț, nu am cum sa fac legatura cu el, asta e contractul e pe 3 luni, oi vedea
Ai de grija sa nu lucrați astea 3 luni, iar la sfârșit sa primești 0 euro. Cum sa.ti dea de abia la sfârșit banii? Macar la luna, daca nu la doua saptamani...
Mai sunt romani care merg, daca e sa iau teapa macar nu iau singur?
Asta nu prea merge... Stiu, te îmbărbătezi singur, dar realitatea este alta. Stii ceva germana?
Pai si tu din ce trăiești timp de 3 luni, daca iti dau banii doar la sfârșitul celor 3 luni?
Bani de mancare ne da, si daca o sa avem nevoia de mai muti ne da, asa mi s-a spus,
acum ce o fi o fi capul sus privirea inainte
Dacă e brut, brutul e impozabil.
Dacă spunea sau scria net, atunci îi aveai în mână.
Ilie89 întreabă:
AlexFrandos întreabă: