| Teodorile73 a întrebat:

Salut!
Am și eu o întrebare
Ați lucrat până acum că ospătar sau chelner? Dacă da puteți să-mi ziceți experientele voastre?
Eu am găsit în București la tratoria
Unde am înțeles că salariu este de 1500 de lei plus doua mese incluse. Ați lucrat aici până acum?
Se merită să mă bag la KFC sau McDonald ce am înțeles de la prieteni este că la KFC salariu este 1900 de lei dar pe internet zice că este 1500 de lei

Răspuns Câştigător
| trophin a răspuns:

Da la ospătar nu ai o suna exacta în mana, salariu, la un restaurant ai sa faci mai mult și ca bacșiș, și ca salariu, lucrat curat, fiecare îți respecta statul de ospătar, barman, asa cari aripioare, apoi aia vechi te baga la spălat, dus gunoi, maturat, numai ospătărie nu o sa faci. Am fost ospătar 3 săptămâni, apoi m-au trecut pe bar. Luam mai mulți bani dar era mai mult de munca, nu aveam doar un raion, separeu, 5-8 mese, ci tot restaurant. Plus contabilitatea, plus matematica, plus marfa, plus telefoane peste telefoane, când ieseam după 24 de ore, mai rămâneam 12 ore și îmi chatuiam tot bacșișu
laughing

3 răspunsuri:
| trophin a răspuns:

Cheltuiam*
Adică beam un mini frig de bere laughing asta la 20 de ani, era altufel

| RxTx a răspuns:

E bine rau la KFC pana cand te iei dupa angajații vechi care ar putea sa te învețe la prostii
Dar daca tu esti respecros si iti faci munca corect atunci e bine

| Teodorile73 explică (pentru trophin):

Asta la ce vârstă ai făcut-o