Exista camera video la bancomatul ala?
Ai cum sa dovedesti ca ai bagat banii in contul tau?
Este greu de crezut ca cineva merge in toiul noptii sa-si puna bani in contul propriu, iar fara o inregistrare video, nu ai cum sa dovedesti acest lucru si nici sa pretinzi bancii sa-ti dea banii inapoi. Cel mai probabil i-ai pus altuia in cont si in acest caz, nu este vina automatului.
Si chiar noaptea la ora 1 te-ai gandit sa faci asta? Verifica-ti contul, cu cardul, la care ai vrut sa ii pui. Daca asta ai vrut sa faci si nu te lauzi.
Pai da atunci iesisem de acasa, am avut niste prieteni la mine si abia la 1 au plecat, am mers la banca tot atunci, ce relevanță are ora? Ca nu inteleg scursala e tot scursala, daca stiau ca fac de astae trebuiau inchise noaptea.
Ce este asa greu de crezut? La romani mereu e asa. am avut niste prieteni la mine si au plecat in jur de ora 1, apoi am apucat sa merg si eu la banca si da, era Intr o scursala din cate stiu are camera bancomatul in el si sunt camere si spre bancomat. Si nu au intrat in cont asta e problema i-a înghițit bancomatul.
Buna, lucrez in it...
NICIODATA, IN NICI UN CAZ, SUB NICI O FORMA, SUB NICI UN MOTIV ****NICIODATA**** nu o sa am incredere in tehnologie cu banii mei munciti
am vazut rahaturi dand rateuri DEGEABA, CAND NU AVEAU PARTI MECANICE
eu nu bag/scot bani din bancomat DECAT in orele de program si imi numar banii in fata bancomatului, ca sa fiu vazut in camera, iar la cea mai vaga problema, intru in banca si nu ma las pana nu se rezolva
Nu este posibil domnule? Va invit sa dati o cautare pe google. Nu sunt nici primul nici ultimul care a patit o la depus. E greu sa crezi pana patesti intr-adevar.
Nu depune nimeni bani noaptea la ATM, de aceea sunt programate update-urile noaptea, nu doar la masinile ATM ci in general, la mai toate sistemele computerizate atat cele din industria telcomunicatiilor, informatici dar si bancare.
Ti-au plecat prietenii la 1 noaptea, ciudat, ca nu isi verifica nimeni contul in miez de noapte si nici nu se deplaseaza la automate bancare sa depuna bani... dar ma gandesc, probabil ca aveai si ceva alcool la bord si a fost suficient sa duplici un singur numar al contului sau sa atingi 2 taste deoadata si a iesit alt cont bancar in care ai depus banii.
Ideea este, ai cum sa dovedesti ca ai avut banii aia si ca i-ai pus in contul tau bancar? Ai printat recipisa de la automat?
Pai eu cred ca ii poti recupera pentru ca daca era ceva in neregula iesea bancomatul cu 3100 lei pe ziua aia in care ai depus tu, iar cei de la banca stiau ca cineva a incarcat banii aia si aparatul nu a oferit chitanta. Intrebarea este de ce nu ai primit chitanta pentru ca uite, am vrut sa scot niste bani o data si era o eroare in momentul in care am verificat aparatul, iar eu am apasat pe niste butoane si a disparut eroarea. Mi-a luat din cont suma aia de bani ca si cum o primisem desi nu am primit nimic, dar am avut chitanta si puteam sa dovedesc ca nu am primit nimic deoarece si pe chitanta aia aparea un cod de eroare de la bancomat. Apoi dupa maxim 2 ore mi-au intrat banii inapoi in cont fara sa sesizez banca.
Foarte bine!
Nu t lua dupa ce spun unii ca Violleta2022, deoarece aceasta femeie este depasita de evenimente: in afara sa critice si sa dea recomandari eronate nu stie, ca doar atat cunoste.
Totul poti rezolva doar cu banca.
Treaba lor..asa e mereu in Romania toti critica in loc sa de a un sfat. Am luat legatura de ieri cu banca sper sa rezolv
Ce ti se pare ca a scris gresit Violleta2022? Daca omul a avut prieteni la el, crezi ca a consumat suc de portocale? Era asa mare urgenta sa depuna acei bani la 1 noaptea?
Sunt de acord cu ea in aceasta privinta.
Constantin2999 - Mai Constantine, stii melodia aia cu Constantatine, Constantine? ha ha. Pentru tine ca sa nu mai faci pe viitor prostii din astea si sa depui bani la ora 1 noaptea cand trebuia sa dormi sau sa dai la buci, ha ha. Deci, depunere de bani la bancomat pentru siguranta ta este bine sa o faci in orele de program ale bancii ca in caz de error ceva la ATM sa poti reactiona repede - 2. Inainte de a depune banii la un bancomat(sau a retrage bani) pune mana si trage de plasticurile alea de la intrare card si de unde depui banii - excrocii pun tot felul de dispozitive pentru fraudare - apoi inainte de a retrage bani sau de a depune bani introduci cardul si faci interogare sold si ceri si chitanta ca sa stii cat este in cont si ai si o dovada scrisa - odata facuta treaba asta, scoti cardul si al introduci din nou, scoti sau depui banii si obligatoriul ceri si chitanta - astfel o sa ai 2 chitante de a putea sa le compari - daca pe a 2-ua chitanta apare cum ca banii au fost intrati in cont este bine, daca nu, intri in banca si rezolvi probleba pe baza celor 2 chitante si nu mai au ce face fiindca tu ai bagat cardul de 2 ori si introdus pinul de 2 ori si astea se revad in baza ta de date ca evenimente. Obligatoriu cere bancii sa iti activeza la card serviciul SMS bancar care in momentul cand se retrag bani sau se depun bani in contul tau de card banca iti trimite pe telefonul tau mobil un SMS cu datele detaliate ale tranzactiei si anume: data, ziua, ora, minutul, suma, codul ATM-ului sau al tranzactiei, etc. - acest lucru este bun pentru siguranta banilor tai din cont ca sa nu poti fi fraudat. Deci, Constantine, la 1 noaptea ori asculti melodia si dai bairam, ori faci nani si nicidecum sa pui bani in bancomat!
Sunt de acord cu tine, dar omul a "venit" aici sa primeasca sfaturi, nu sa fie criticat. Nu ai vazut ca Violleta doar critica si sfaturi da doar pe langa?
Eu inteleg ce spui, dar daca tot se intampla asta "defectiuni" nu doar la mine s-a intamplat am dat si un search pe google si au mai patit oameni. daca ar fi cum spui tu ca nu trebuie sa depui noaptea..pentru ce mai sunt funcționale noaptea?
Nu e problema prietene, aici suntem sa discutam ba de una ba de alta - gasim o rezolvare optima din experienta fiecaruia insa lucrurile pentru Constantin stau asa pe scurt: 1. Daca a fost sa zicem ''criticat'' asta nu e rau - e ceva normal a ai spune omului ca e cam aiurea ce a facut la 1 noaptea fiindca nu avea nici o urgenta cu banii. 2. Stii de ce sunt functionale bancomatele non-stop inclusiv si noaptea? ATM-urile sunt legate intr-o retea speciala a bancii pe niste servere securizate si ele trebuie sa stea online mereu din cauza ca se mai fac plati online pe diferenta de fus orar asta e una, si cealalta este pentru urgente - adica caz = tu ai un card la o banca iar fratele tau are un card virtual si e undeva intr-o tara intr-un oras si are nevoie de bani - sa zicem un card REVOLUT sau orice alt ceva si poate fi ca un exemplu practic ING BANK - tu de acasa online de pe pc ai poti incarca contul lui de card via servicile tale bancare ce le are cardul tau active - deci urgente, insa sa incarci la 1 noaptea bani pe card o mai si poti pati sa fii si atacat de smekeri ce stau la panda prin masini pe langa banci cu tot felul de scopuri. Defectiunile sunt altceva si ce am spus in mesajul meu pentru Constantin ai sfatuiesc pe toti sa faca treba cu interogarea si chitanta si sa aiba SMS bancar activ - in rest, toate cele bune.
Contactează banca.
Dacă ei nu te mulțumesc, mergi la ANPC, poliție, prefect, ASF, știri și avocatul poporului. (Poate e excesiv, dar dacă nu ceri, sigur nu ți se va da).
Ce au făcut e ilegal (să-ți ia banii dar să nu ți-i depună în cont).
Mă surprinde câtă lume te fac vinovatul. Nu tu ești vinovat, ci aparatul ce ți-a luat banii fără să ți-i poată depune în cont.
Dacă nu erau permise tranzacții la acea oră, trebuia să nu te lase aparatul să depui banii, sau să ți-i dea înapoi.
Hgo întreabă: