| mafiot1 a întrebat:

Salut.Am un prieten si doreste sa se angajeze la BoltFood sau Glovo sau Tazz si nu prea stie sa mearga pe bicicleta si doreste sa livreze pe jos dar sa le spuna celor care il angajeaza sa il treaca pe bicicleta.Cati kilometri ai maxim la o comanda daca o livrezi la Glovo, BoltFood, Tazz daca livrezi cu bicicleta? Dar ce bonusuri sunt pentru curieri la BoltFood, Glovo, Tazz in Bucuresti pentru bicicleta? Dar la BoltFood trebuie sa mergi neaparat in centru? Prietenul meu sta in zona Titan din Bucuresti doreste sa afle daca va primi ceva comenzi la BoltFood, Tazz, Glovo? Va multumesc!

9 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Nu vei rezista f mult timp. 1. Vei intarzia la comenzi. 2. Vei obosi prea repede si nu o sa-ti convina intr-un final dupa o zi de munca sa ramai cu 40-50 de lei.

| johnnny123 a răspuns:

Si cate livrari va face intr-o zi daca declara ca merge cu bicicleta dar el merge pe jos cu o viteza de 5 ori mai mica?

Eu zic ca ar fi mai bine sa il ajuti tu cu livrarile dupa ce-ti cumperi Lamborghini Urus.

| Anonimulantisocial17 a răspuns:

Sa incerce sa mearga cu bicicleta ca pe jos la comenzi mai lungi de 3-4km ce o sa faca? o sa mearga pe jos o sa intarzie etc.
deci solutia e sa meaga cu bicicleta se invata in maxim doua saptamani sa mearga nu e asa greu pe bicicleta

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt livrari si de 4-5km la Bolt
Chiar si Glovo da livrari de 3-4km.

In 2 zile renunta asta daca nu primeste doar reviewuri negative ca intarzaie comanda.

Mai bine se chinuie 3 zile sa invete sa mearga pe bicicleta

| Catrice a răspuns:

Trotineta nu place?

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Tipul ăsta livrează în București pe bicicletă și are vlog, poate îți este de folos
https://youtu.be/6qepw3diUJI

Răspuns utilizator avertizat
| FreddieM a răspuns (pentru johnnny123):

Neaparat Urus? Normal nu-i bun? laughing

| johnnny123 a răspuns (pentru FreddieM):

Normal e pentru saraci. El vrea Urus, sau cel putin asta voia ieri. Poate azi s-a razgandit si vrea un Gulfstream G650ER laughing