| moldo911 a întrebat:

Am varsta de 14 ani si as vrea sa fac si eu niste banuti ca sa ma descurc singur! Am inceput un canal de Youtube acum 2 saptamani dar nu prea merge bine.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu vin abonati asa repede pentru ca sant multi care nu vor ca tu sa castigi din Youtube, invide made in rumenia

| moldo911 explică (pentru mgtow):

Foarte adevarat! 80% din oamenii care se uita sunt neabonati!

| Mirel4412 a răspuns (pentru moldo911):

Banii nu ii faci din abonati, ii faci din vizionari, de aia iti da sa te uiti la reclama

| moldo911 explică (pentru Mirel4412):

Eu Youtube nu fac neaparat pentru bani! Eu Youtube fac din placere, sa nu para gresit ca fac pentru bani! Dar ca sa faci bani trebuie sa ai cel putin 1000 abonati si 4000 ore vizionate!

| Mirel4412 a răspuns:

Ajuta ti parintii la treburi, poti sa rogi vecini sa i ajuti daca stai la tara la treburi usoare, sa te duci vara la cules de porumbi sau la struguri, daca esti bun la scoala sa ii meditezi pe altii le ceri 20 lei sau daca te pricepi la pc uri sa editezi poze in photoshop sau sa faci siteuri web ori sa iti deschizi un server de cs unde daca e fain sv sa ti doneze bani happy

| moldo911 explică (pentru Mirel4412):

Ba sincer sa iti zic, am server si de CS, Fivem si MTA laughing) Fac ceva banuti dar iti dai seama ca ar mai incapealaughing Multumesc frumos pentru ajutor!

| scumbagnascar a răspuns:

Si eu am 14 ani, banii mei vin ori de la parinti, ori din anumite pasiuni, fac beaturi si le vand mai departe, de obicei la straini pentru ca romanii aleg sa le fure in loc sa plateasca, altul al fii pcurile, instalez sisteme de operare (linux, win, parrot etc), instalez drivere, fac siteuri, acum 1 an am avut si firma de hosting care s-a inchis din cauza unor probleme cu legea.
sper ca te-am ajutat.

| moldo911 explică (pentru scumbagnascar):

Si eu m-am gandit la firma de host dar nu prea ma pricep! Probabil am sa ma duc pe metoda dropshipping! Multumesc frumos!