E sambata si la relatii cu publicul se lucreaza. Nu trebuia sa parasesti bancomatul si sa suni la numarul de pe card. Pe fiecare card este un numar de telefon. Oricum, filmarile se pastreaza pana luni si poti rezolva cu banca. Sau suna astazi la banca!
Suna la numarul de pe card si anunta problema. La numarul ala ti se raspunde la orice ora, dar ai de asteptat pana prinzi un operator liber.
Si ce legatura are ca nu esti singurul? Pe tine te intereseaza de tine, nu de altii. Eu ti-am spus ce sa faci. In rest te intereseaza. NoTurbinaNoGood ti-a raspuns aproape la fel.
Ba poți sa suni la call centre au acolo nr de telefon doar ca trebuie sa aștepți mult
Dacă ma duc luni la sediu este vreo problema? Mi se închide apelul la 45 de secunde
Nu stiu.
Normal este sa anunti imediat greselile de genul asta. De aia exista numarul de pe card.
Acest incident al tău este legat de un anumit bancomat, care are o anumită locație. A funcționat defectuos. În contabilitatea internă acestui bancomat se poate vedea eroarea, și vei primi banii. Dar în sesizarea, reclamația pe care o faci trebuie să menționezi neapărat locația bancomatului.
Nu ai cum, înainte de luni, căci la bancă este închis.
Pai dacă ma duc luni la sediu cu problema ma mai poate rezolva?
Nu poti scoate 30 lei, poti scoate 20 sau 25 deoarece trebuie sa mai ramina bani in cont 5 lei macar, acum ca ai tot dat interogare sold ti a luat comision, mai poti scoate doar 10 lei atit, îi poti scoate si azi si maine oricind
Te duci luni la sediul Bancii. Daca e alta Banca decat a ta (de ex BT si BCR) te duci la Banca de care apatine bancomatul. Ei au inregistrarile dar si ce nu vedem noi, inregistrarea interna a tuturor operatiunilor. Totusi, e bine sa ai cu tine si chitanta pe care ai primit-o azi. Cauta mai usor.
Bancomatele nu mai au bancnote de 5 lei. Minim 10 si multiplu de 10 lei.
De ce spui ca azi mai poate scoate doar 10 lei? Daca are bani in cont, poate scoate pana la 4000 lei.
Inseamna ca el numai are bani pe card ca daca avea îi dadea 30 lei, el nu spune concret ce sumă avea pe card si de ce nu i-a dat 30 lei? Sigur nu avea bani destui in cont
Am rezolvat am făcut contestație tranzacție și mi-a dat banii înapoi în cont
Am rezolvat am făcut contestație tranzacție și mi-a dat banii înapoi în cont.
Tu spuneai acolo de 25 de lei. Si ti-am spus ca nu mai sunt bancnote de 5 lei in bancomate. De ce dai alt raspuns?
anonim_4396 întreabă: