| Atât_Ştefan_1995 a întrebat:

SAlut! As dori si eu cateva sfaturi pentru niste fotografii de botez,nunti etc, sunt incepstor si este o pasiune pentru mine.Am un apparat foto de la Canon cu blitz incorporat

6 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

In primul rand, daca lucrezi singur, ai grija sa nu pierzi vreunul dintre momentele importante ale evenimentului. De obicei se lucreaza in echipa de doi sau trei fotografi pentru a acoperi tot ce se intampla acolo. E important sa vezi inainte de eveniment locatia, sa faci studii de lumina, sa testezi cateva setari pentru aparat etc. Daca nu e o zi cu soare, poate ai nevoie de cineva care sa iti tina o blenda. Ai grija sa ai macar inca un acumulator incarcat daca lucrezi cu un singur aparat. Carduri de memorie cu spatiu suficient. NU sterge cardurile imediat dupa ce descarci pozele, *** happens. Sterge cat mai putine poze care iti par nereusite pe aparat, poate ai surprins ceva important si nu observi. Trage raw, e incomparabil mai buna calitatea. Roaga un membru al familiei sa stea pe langa tine cand faci pozele de grup, sa-ti atraga atentia ce persoane trebuie sa apara in poze. Tine cont intotdeauna de lumina, incearca sa folosesti cat mai putin blitz-ul, lucreaza din setari. Si neaparat invata sa folosesti rafala, sunt momente importante care trebuie surprinse cadru cu cadru. Bafta.

| KronstadtResurrection a răspuns (pentru Kaℓi):

Daca are memorie putina, RAW il dezavantajeaza.

| Kaℓi a răspuns (pentru KronstadtResurrection):

Asa e, de asta ii si spuneam sa aiba mai multe carduri, eventual. Macar pozele mai importante, care urmeaza sa fie imprimate, ar trebui sa fie raw.

| Atât_Ştefan_1995 explică (pentru Kaℓi):

Mersi mult

Răspuns utilizator avertizat
| soulseeker a răspuns:

Salut, eu sunt un fotograf profesionist de evenimente din Bucuresti. Pe blog-ul meu am mai multe articole despre cum sa fotografiezi prima nunta sau obiectivele pentru fotografia de evenimente. Poti accesa link-ul acesta pentru mai multe detalii: https://soulseeker.ro/cum-incepi-sa-fotografiezi-prima-nunta/