Poate in viitorul mai indepartat, fiindca acum se discuta despre inchiderea pe termen nelimitat a crasmelor si restaurantelor, din cauza COVID-ului.
Cat despre certificari si autorizari, trebuie sa mergi la Camera de Comert din Judetul tau si vei primii acolo, lista cu toate organizatiile de unde trebuie sa obtii licente si certificari de functionare (licenta de bauturi alcoolice, autorizarea de la sanepid, primarie, apa si gunoi, electricitate, pompieri, medicina muncii samd.)
Bine te-ai gandit! Acum te-ai gandit cand se inchid toate? Uite explicatii aici (e ca pentru orice restaurant): https://bit.ly/39RqE7C
Multumesc de raspuns, dar totusi de partea cu diploma necesara, cum sta treaba?
Daca nu iti era lene citeai si la pagina 17 aflai ca sunt numai anumite meserii care cer calificare. Tu esti patron si-ti angajezi un sef de sala, contabil, barmani si chelneri calificati si gata.
Dar daca pentru moment as desfasura eu activitatea de chelner, barman, ca si patron, atunci se mai impune conditia sa ai diploma. P.S. Eu am terminat la Turism si Alimentatie si am cateva diplome care din cate stiu au legatura cu chelneri, barmani etc.
Da. Daca faci activitatea trebuie sa fii calificat. Depinde ce scrie pe diplome!
Asta ramane de vazut, ideea este ca eu voiam sa stiu cam din timp chestia asta.
Asta ma interesa, unde trebuie sa ma duc pentru chestiile astea, multumesc frumos de raspuns!