Hmm... atentie mare ca multe astfel de oferte sunt tepe. Daca aia iti trimit bani si iti cer sa-i trimiti mai departe, suna imediat Politia.
N-ai fi nici primul, nici ultimul care afla de la politisti ca a fost racolat drept "sageata".
Apuca-te de Youtube. Daca le ai cu editatu, cu capcut si iti place fotbalul poti sa faci d-astea : https://www.youtube.com/@air_football.Iti dai seama ca o sa-ti ia 2-3 luni pana incepi sa produci da si cand produci o sa iei cate mii bune.Chiar poti verifica pe socialblade cam cat ia omu ala sau hai ca-ti zic eu, conform socialblade, cu estimare omu ia intre :$38.9K - $622.5K dar iti dai seama ca e o estimare nu ia naiba 600 de mii lunar ca daca ar lua acum ar avea insula lui.Dar mai mult decat omu de rand din Romania sigur face, indraznesc sa spun ca face mai mult decat ar face un doctor cu 30 de ani de experienta.Cred ca ti s-ar potrivi tinand cont ca din ce spui tu ca nu vrei sa vorbesti cu oamenii inseamna ca esti timid. Daca vrei iti mai dau cateva exemple :
@maxianfootball(asta e roman, poti verifica tot pe socialblade)
@flush2023
@fearon
@xendio
Daca nu-ti place fotbalul mai sunt si alte nise, uite ca sa-ti arat un tip care face niste chestii banale, de-a dreptu, pe care le poate face oricine, cauta pe Youtube :
@franciscmanolescu, l-am descoperit si eu acum 3-4 zile cand scrollam si am observat ca tipu doar prezinta clipuri, in sensul ca vede un documentar si el comenteaza in 60 de secunde despre comentaru ala;), si omu daca il cauti pe socialblade o sa vezi ca face : $7.2K - $114.5K,IN ROMANIA, iti dai seama?;)) si omu din ce observa a inceput sa faca clipuri de astea dintr-o joaca da i-au bubuit in ultimele 2 luni;)) si omu la dracu e un om normal cu un job normal, daca te uiti la el, o sa vezi ca e un om de rand, care s-a apucat din joaca.
Marea majoritate a joburilor full remote care au ramas pe piata sunt de tipul call center din pacate. La IT banuiesc ca nu te pricepi ca si acolo se cauta full remote. Pe YouTube in Romania nu e loc de scos bani cum vad ca aiureaza cineva. Din YouTube in Romania nu scoti banii cat sa te intretii nici in 5 ani. Ce vede el sumele alea e cat aproximeaza statisticile YouTube dar respectivul nu scoate nici pe sfertul sfertului cat scrie acolo.
Si o stii tu avand un canal de Youtube nu? Vino argumente fratioare arata-mi niste dovezi .Vad ca ai o mentalitate de te doare mintea auzi ca nu te intretinii nici in 5 ani hai sa mori tu? In 5 ani daca postez zilnic ai peste 1000 de clipuri, canalele pe care ti le-am prezentat eu au in jur de 200 de clipuri, iti arat unu care are dracu 50 de clipuri si deja face bani. Daca tu nu esti in stare nu inseamna ca nu poti face bani din asta. Sigur aia de la socialblade aproximeaza gresit total nu? Stiu si eu ca aproximeaza asta nseamna ca nu castiga exact sumele alea da cel putin 5000 de euro tot fac aia lunar ca n-ai cum sa ai 1 miliard de vizualizari si nu castigi nimic 5000 pe luna, cand tu faci zilnic cate 10-20 de milioane de vizualizari.
Tu ce visezi noaptea vii si dai sfaturi ziua la oameni pe TPU. Daca era cum spui tu am fi fost o tara de vloggeri. De ce nu faci tu mii de euro din YouTube daca tot cunosti atatea secrete? Si e clar ca nu faci nimic de vreme ce pierzi timpul pe TPU cu ineptii de "sfaturi". "Vino argumente fratioare arata-mi niste dovezi" Nu sunt fratiorul tau in primul rand. In al doilea rand tu esti ala care ar trebui sa-i aduca omului niste dovezi concrete, nu aproximari de pe socialblade ca nu sunt eu ala care sfatuieste oamenii sa se apuce de YouTube cu promisiunea ca vor castiga mii de euro.
Lasa ma ''vere'' sa faca fiecare ce il duce capu, iti place sa fie un nimeni care munceste pe 2000 de lei ok, dar nu lua speranta altuia ca poate ajunge mai sus.Iar asta cu domne daca ar fi fost asa am fi fost toti o tara de vloggeri asta e o mentalitate de roman prost si de rand. UITE BA ca suntem in 2024 nu te mai tine ceausescu pe loc, de ce nu e tara plina de bogati? Ca pe vremea aia aia zicea romanu de rand : daca toti am fi avut rude in stat toti am fi avut libertatea sa facem orice sa ajungem cat de sus vrem, uite ba ca acum nu te mai tine nimeni pe loc, de ce nu sunt toti sus? Pt ca daca au toti libertatea sa ajunga cineva nu inseamna neaparat ca o sa o faca. Daca maine iti zice unu ca faci 1 mil de euro daca alergi o luna cate 8 ore pe zi iti garentez ca mai mult de jumate ar renunta dupa primele 2 zile..hai as nu ne mai cacam pe noi ca domne daca ar merge un lucru l-ar face toti ca nu e adevarat.Sunt destui care aleg sa aiba un job de 3000 de lei sa nu se complice si sa aiba o pensie la batranete..asta inseamna ca TOATA LUMEA AR PUTEA SA dar aleg sa nu faca ceva sa ajunga mai sus.Asta e la fel cum e gandirea aia de rahat : domne daca am fi toti patroni cine ar mai munci de parca scrie undeva ca TOTI romanii sau toti oamenii de pe planeta ar fi capabili sa devina patroni.Asa si cu Youtube-ul TOATA LUMEA poate sa ajunga sa faca milioane de euro cu Youtube DAR asta nu inseamna ca toata lumea e capabila.Ai inteles bai vericule? Esti in 2024 ai liberul arbitru tu iti faci alegerile in viata, daca tie ti se pare ca un lucru e greu nu inseamna ca e pentru toata lumea, sau daca tie ti se pare ceva usor nu inseamna ca pentru toti e.Asa ca scuteste-ma cu generalizarile astea basite ca domne : am fi fost toti o tara de vlogger daca ar fi mers, dupa logica asta : de ce nu suntem toti o tara de soferi daca masinile merg?
Nu stau sa iti citesc pomelnicul, trust me, nu citesc nici 2 cuvinte din ce ai scris ca se vede ce intuneric ai in cap in loc de creier. Mergi si canta te rog la alta masa, copilas, ca nu stau sa te educ eu daca parintii tai n-au facut acest lucru.
AlexFrandos întreabă: