| Anonim31fgggg a întrebat:

Salut, as vrea sa ma apuc sa livrez la glovo pe jos(Craiova), am 17 ani si na, dupa scoala as putea sa fac cam 3 ore si in weekend cat mai mult, ce credeti, merita daca fac pe jos? Adica pot face 40 lei in 3h?

5 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Pai alearga de rup baietii si fetele [ ca mi-au venit si fete] de rup 3 ore pentru 40 lei cu masina, bicla, etc si tu vrei pe jos sa faci atat?
Pai vii cu pizza rece pe jos laughing ca oamenii de stau la 500m de restaurante/fastfood etc nu prea or sa comande prin glovo si cine sta la 2-3km de unde preiei tu comanda pai pana ajungi tu pe jos...

| Alexuţ02 a răspuns (pentru alina2k18):

Eu fac spume cand vine pizza in 40 minute.

| Alexuţ02 a răspuns:

Ia-ti o bicicleta daca tot vrei sa faci Glovo, iar daci ai comanda prin Romanesti sa stii ca aia scot sabia cand aduci pizza rece si nici banii nu-i primesti ( sarcasm )

| Anonim31fgggg explică (pentru alina2k18):

Pai am auzit ca iti da comenzi de maxim 2km

| anonimg a răspuns:

Nu știu dacă în timpul acesta vei putea trece de 15 lei, chiar și dacă vei folosi autobuzul sau alte mijloace de transport în comun (la distanțe mari vei fi nevoit să le folosești). Dar dacă îți ia prea mult timp.
Trebuie să te gândești că poți să fi departe de magazin atunci când primești o comandă. Va fi mult prea obositor ca să mergi pe jos. Iar clientul nu cred că va aștepta comanda mai mult de 30-40 de minute.