| Eduard34578 a întrebat:

Salut,ce parere aveti de https://operator-flexibil.com/ e site adevarat sau e scam? Chiar as vrea sa devin operator de chat

8 răspunsuri:
| SharpEagle a răspuns:

Eduard, ce vezi tu acolo e o platforma de stat la cucu gol si facute "programe artistice".
Esti sigur ca asta vrei sa faci la inceputul vietii tale profesionale?

| SharpEagle a răspuns:

PS: vezi ca trebuie sa ai peste 18 ani.
Carnatii aia cu site-ul nici macar nu stie sa scrie corect in limba romana. Imi dau seama cine "patroneaza"...

| N3xtpl3as3 a răspuns (pentru SharpEagle):

Carnatii aia cu site-ul nici macar nu stie sa scrie corect in limba romana. Imi dau seama cine "patroneaza"...m-ai lamurit bustean cu ''nu stie sa scrie''! laughing)))))))

| Dragos388 a răspuns:

Bună seara! Din experiență proprie vorbesc, nu e niciun scam și totul este legal. Am semnat un contract care poate fi anulat oricând de ambele părți. E o formalitate mai mult, ca să fie în regulă din punct de vedere legal. În rest, eu am fost plătit mereu la timp și banii au fost satisfăcători. Desigur, mi-am făcut și treaba, dar a fost foarte ușor să mă adaptez și nu te expui cu absolut nimic. Eu am rămas cu o impresie bună și e posibil să încep din nou.

| ladyDana a răspuns:

Buna, este eligibil, de încredere! Recomand!

| Honeybunny12 a răspuns:

Salut! Din proprie experienta iti spun ca nu este scam, este un job foarte bun pentru persoanele care au nevoie de un venit in plus. Poti lucra de unde doresti, chiar si de pe telefon. Sunt seriosi cu platile si din punctul meu de vedere merita sa ii dai o sansa.

| Florin6849 a răspuns:

Salut! La inceput mi-am pus si eu aceeasi intrebare! Este scam sau nu? Asta pana sa incerc si sa vad despre ce este vorba! Am ramas uimit de seriozitatea de care au dat dovada, de promptitudine si chiar de castigurile pe care am ajuns sa le am! Iti sugerez sa incerci, n-ai nimic de pierdut!

| MariannIuliann a răspuns:

Este real, chiar si eu am fost surprins ca plătesc la timp si sunt serioși! Merita încercat!