| Ingognito a întrebat:

Salut, ce parere aveti despre un program 12 ore de la 6 la 18 si de la 18 la 6; 5 zile dimineata iar saptamana urmatoare doar 2 zile de noapte, operator calculator 2000 lei? Merita sa ma duc?

16 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| alecsboassa a răspuns:

Daca era mai mare salariul te duceai. dar asa sall

| dinaprilie a răspuns:

As merge daca aa avea ceva de invatat de acolo, sa zicem ca si vrei asta, banii nu ar conta prea mult etc etc.

| alecsboassa a răspuns (pentru dinaprilie):

Lucrezi foarte mult si daca iei salariu mic e naspa. daca ar fi salariul vreo 27 de milioane ar fi ok

| nyoentox2002 a răspuns:

Pai programul nu merită banii astea, ai trebui sa lucrezi 8-9 ore maxim cu tot cu pauză daca lucrezi 8 ore ai 16 ore libere dar daca lucrazi 12 ore, trebuie sa ai restul 36 de ore libere!

| AnemonaP a răspuns:

Nu merită.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Depinde cata munca ai.
Daca noaptea dormi macar 3 ore, iar ziua joci solitaire cu picioarele pe birou, merita.
Daca e si munca, sub 2500 de lei nu merita nimic.

| Anuket a răspuns:

E mult douăsprezece ore încontinuu, dar poți încerca să vezi dacă este bine pentru tine. Program de opt ore, două săptămâni faci optzeci de ore, pe când cum zici de oferta aceea de muncă faci în două săptămâni optzeci și patru de ore. Nu e cel mai mic salariu la orele lucrate, dar programul pare că suprasolicită.

| dinaprilie a răspuns (pentru alecsboassa):

Da, probabil, nu stiu. poate la el banii nu sunt pe primul loc

| aumih16 a răspuns:

Pai depinde! oricum romanul numai la bani multi se gandeste!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ai alte optiuni, da

| alecsboassa a răspuns (pentru dinaprilie):

Dar nu e bine sa lucrezii atat de multe ore. v a avea probleme cu sanatatea

| Ingognito explică (pentru dinaprilie):

Sincer ma gandeam gen sa fac experienta in domeniul asta dar multi mi-au spus ca nu merita programul cu salariul dar ma gandeam ca nici nu prea mai gasesc ceva de munca acum pe perioada asta si nu stiu ce sa fac rolling on the floor

| dinaprilie a răspuns (pentru Ingognito):

Atunci du/te..in cel mai rau caz pleci dupa anul nou daca e "nasol rau".

| Ingognito explică (pentru nyoentox2002):

Sincer sa zic nu lucrez prea mult sa zic 4 ore dar restul 8 le stau adica 2 ore la inceput si 2 ore asa 5 -10 min o data pe ora sa zic dar la interviu mi-au spus ca o sa am 8 ore in trei schimburi dar cand am ajuns la munca mi s-a spus programul ca aici si nu prea imi comvine adcia in cele 5 zile de 12 ore ajung acasa mai stau un pic si ma culc

| nyoentox2002 a răspuns (pentru Ingognito):

Pai daca stai cate 12 ore pe zi ar trebui sa lucrezi 15 zile din 30 adica o saptamana ai liber 3 zile iar in alta 4