| Ingognito a întrebat:

Salut, ce parere aveti este ok programul 06:00 - 18:00 5 zile 2 saptamani si dupa 2 saptamani miercuri si joi 12h noaptea?

15 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Program mai penal ca asta am vazut doar in asian sweatshopslaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mult

| CataCatalin994 a răspuns:

Pentru 3000+ de euro pe luna l-as face vreo 2 luni, maxim.

| gemeni6226 a răspuns:

Depinde ce salar se da daca se da dublu ce primesc eu atunci da.

| gemeni6226 a răspuns:

Dar e clar ca nici pentru salar dublu nu as face ca te termina.

| Nemessys a răspuns:

Art. 114. [durata maxima a timpului de munca]
(1) Durata maxima legala a timpului de munca nu poate depasi 48 de ore pe saptamana, inclusiv orele suplimentare.

Tu ce spui?

Eu as acceta programul, insa depinde ce fac. happy
Asta arata a program de fabrica sau ceva de productie.

| Ingognito explică (pentru Nemessys):

Cica o sa fiu suport tehnic la calculatoare

| Ingognito explică (pentru gemeni6226):

Cica 2000 si sunt suport tehnic la pc

| Valentinnn004 a răspuns:

Dacă ți-e îți place ce faci și ai și un salariu bun faci ceea ce trebuie.

| Ingognito explică (pentru Valentinnn004):

Sincer nu prea imi place si la salariu 2000, bine a zis 1650 parca si bonuri care ajung la 2000 in total si a mai zis ca este un bonus daca mai ajut pe acolo de maxim 500 lei, dar altceva nu stiu unde sa gasesc, toate anunturile acum am gasit numai paznic constructor sau la magazin gen casier la mega

| gemeni6226 a răspuns (pentru Ingognito):

Putin pentru programul impus, si pentru importanta muncii pe care o ai.

Dar incearca, o sa lucrezi cit poti si cand nu mai poti o sa cauti altceva.Dar macar o sa ai experienta ce sa scrii in viitoarele cv uri.

Am cateva luni experienta ca si operator calculator problema mea cea mai mare este ca in marea parte mereu vin alti cu experienta mai multa sau nu ma accepta ca am 20 ani si zic ca sunt tanar si peste cateva luni plec

Lasa ca cine nu te accepta inventeaza motive. Unde au avut nevoie de mine nu tot inventau motive. Poate sunt cu pile altii.Si ulterior mi-a parut bine ca nu am fost acceptata in umele locuri ca nu ma simteam bine. Exista un loc si pentru tine si il vei gasi.

Ba da macar sa zica, am mai fost la un interviu joi si mi-a zis ''o sa te sunam cel tarziu miercuri'' a trecut deja o saptamana ii sun joi si imi zice a pai am gasit pe altcineva care are mai multe calitati. dar nu m-ar fi sunat sa imi spuna am mai asteptat si o saptamana, si asta s-a intamplat chiar luna asta rolling on the floor nici nu stiu unde sa caut majoritatea locurilor de munca acum sunt in constructii/paznic sau la magazin gen casier in rest alte anunturi nu prea am vazut