| Anonim2000288282 a întrebat:

Salut...ce profit aș scoate daca aș incepe o afacere(Restaurant)?

Ce profit pot sa scot?
Și in cat timp voi scoate mult?(1an? 2,3, 4?)

19 răspunsuri:
| Blueeyy a răspuns:

De ce te intrebi de profit? Sper ca realizezi ca poti sa iesi FOARTE usor in pierdere.
Sunt sute de factori care trebuie luati in considerare cand vrei sa iti deschizi propria ta afacere, mai ales un restaurant: locatie, personal, meniu, profitul pe vanzarea produselor, pretul produselor, contractele cu diferite firme, sponsorizari cu firme etc

| johnnny123 a răspuns:

Într-o formă foarte simplificată, vei scoate un profit egal cu veniturile minus cheltuielile.

Nu are nimeni de unde să știe dacă restaurantul tău (inexistent în momentul ăsta) va scoate un profit sau nu. Acest lucru depinde de foarte multe variabile pe care nimeni nu le cunoaște.

Este ca și cum ai întreba "Dacă încep să joc la loto săptămânal, în cât timp voi câștiga potul cel mare?"

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce bani dispui de investitie?
cat de mare va fi restaurantul?
ce cunostinte de management ai?
cati angajati?
ce echipamente ai de gand sa cumperi?
ce spatiu detii?
ce mobilier achizitionezi?
in ce oras?
in ce zona comerciala?
cum e concurenta in zona respectiva?
cum stai cu cunostintele culinare?
ce bucatar anagajezi?
ce plan ai pentru o noua criza precum cea a covidului?

daca ai raspuns la intrebarile astea sigur poti calcula si profitul
daca nu ai raspuns la macar jumatate din ele cum crezi ca va functiona afacerea?

| Anonim2000288282 explică (pentru suntserios):

Buget de incepere: vreo 50.000€ (doar pentru investiție)
Restaurantul nu stiu cat
Nu am cunostinte
4 angajați de inceput
Nu am spatiul inca.
Oraș București, Constanța sau pe la munte...ma mai gandesc
Eu sunt bucatar...am lucrat ca bucatar prin coreea nord(4luni)
Spania(2 luni) franta și Italia(2-3 luni la un loc) acum lucrez in belgia.(nu am maj scris numele tarilor cu litera mare)

| johnnny123 a răspuns (pentru Anonim2000288282):

Ai 15 ani, ai lucrat ca bucătar în Coreea de Nord și ai la dispoziție 50.000 de euro?

Era mai credibil dacă spuneai că ai fost bucătar pe un submarin nuclear decât în Coreea de Nord. Știi măcar să găsești Coreea de Nord pe hartă?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca ai incepe un restaurant acum ai da faliment in maxim 6 luni...

Bula
| Bula a răspuns:

Pentru a scoperi cheltuielile intr-un restaurant, trebuie sa ai minim 10 clienti zilnic, la fiecare angajat.
Pentru chiria spatiului + utilajele necesare si cheltuieli, trebuie sa ai dublul numarului clientilor, adica cel putin 20 clienti zilnic, care consuma "meniul casei".
Daca reusesti sa ai si mai multi clienti, atunci poate poti vorbi si de oarecare profit.

| Anonim2000288282 explică (pentru johnnny123):

Parintii mei umbla prin toată țara...au prieteni in Coreea..nu te gandesti putin si la alte chestii? In general pun intrebati de tot felul le TPU.(ex am 13 ani, am 15 am etc)

Am 17..si prin feb 18...esti multumit?

Hater neneoroc.t și pros.t uitate la tine in farfurie si rezolva ti problemele tale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In peridoata asta nu prea este o idee restaurant, când guvernanții te vor obliga sa reduci la 50% din totalul de capacitate. În perioada asta ( pandemia) doar restaurantele mari și cunoscute rezista, când cei mici pică. Cunoșteam o femeie care, până sa vina pandemia, se lauda cu restaurantul pe care îl avea ea în Italia. Și ce aere "că avea afacere". După ce a venit pandemia, adio afacere.

Deci recunoști că ești un mincinos. Și nici măcar un mincinos talentat, ci unul care spune minciuni grosolane și prostești.

Dacă ai avea un minim de cunoștințe despre Coreea de Nord, ai înțelege că este practic imposibil pentru un străin să lucreze sau să aibă prieteni acolo. Doar dacă nu cumva părinții tăi sunt prieteni cu Kim Jong-un (dacă știi cine este ăla).

1.Nu sunt mincinos
2. Vreau sa vad ce intrebari pune lumea.
3.mai pun si intrebati de ale prieteniilor

Ba ești un mincinos, pentru că nu ai lucrat niciodată în viața ta ca bucătar în Coreea de Nord.

Restul este irelevant.

Ma cunoști? știi cine sunt? ești prost?(da)...man calmează-te stai potol daca vezi ca nu te duce capul.

Gigel, nu trebuie să te cunosc ca să știu că nu ai fost bucătar în Coreea de Nord. La fel cum nu trebuie să te cunosc ca să știu că nu ai fost pe Marte.

Un mincinos este un mincinos. Iar tu ești un mincinos. Și cu cât aberezi mai mult, cu atât demonstrezi asta mai mult.

Ba trebuie sa ma cunosti..pt ca altfel vb de o pers care nu ai vazut o in viața ta...app hai pa ca nu am cu cine vb

Zău? Trebuie neapărat să te cunosc ca să știu că minți?
Dacă eu ți-aș spune că azi-dimineață mi-am băut cafeaua pe Venus, tu ar trebui să mă cunoști ca să știi că mint?

Pentru cultura ta generală (că lipsește cu desăvârșire): Coreea de Nord este o dictatură închisă și izolată de restul lumii. Cetățenii nu sunt lăsați să iasă, iar străinii nu sunt lăsați să intre.

De asta știu că minți fără să te cunosc. Acum e mai clar?

Man..Coreea...,,Puță

Coreea de Nord...este o țară comunista și de asta nu poate întra oricine...dar ce nu știi tu e ca firma familiei mele e în colaborare cu 5 Magazine din Coreealaughing

Știi ce e ala Export?(Nu)
Și ca idee lasă Canalul,, Doza animata** și concentrează-te pe realitate...în Coreea de Nord poți íntra dar nu ai voie sa stai mai mult de 14 zile...(eu vin acolo. învăț prin bucătărie și plec.)

Documentează-te.

Îți citez de pe situl Ministerului Afacerilor Externe:

"Cooperare economică şi în domeniul dezvoltării:

Schimburile comerciale dintre România și Coreea de Nord sunt inexistente din cauza dificultăților cu care se confruntă economia nord-coreeană şi a regimului de sancțiuni impus de ONU."

Se pare că tu ești ăla care se uită prea mult la desene animate.

Pai eu locuiesc în Belgia nu În România...citește mai întâi....hai sa încheiem chestia asta ca numai am chef÷