Asta il stiu deja, multumesc.
Nu exista alte site-uri mai circulate. Mai este lajumate.ro dar ca si OLX/Pulbi24/Okazii abia daca mai are trafic.
L-am gasit si pe ala azi cautand de unu singur , de Ocazii am si uitat, ala mai poate? Oricum iti dau funda pentru ca te-ai obosit sa ma ajuti.
Nu, ma gandeam ca s-au mai deschis ceva siteuri noi pe care a inceput lumea sa umble, nu ma asteptam neaparat la un site secret chiar si cu ocazii m-ai ajutat pentru ca uitasem de el dupa cum spuneam, cand am zis ca iti dau funda pentru ca te-ai obosit sa ma ajuti am zis-o de bine nu de rau, putea sa ramana intrebarea fara raspuns dar macar tu unu m-ai ajutat.
1. Nu imi pasa de funda.
2. La ce te asteptai? Traficul poate fi impartit la 1-2 site-uri predominant avand in vedere ca daca unul are trafic mai mare lumea se va folosi de acel site. Te asteptai la vreun site secret?!
Nai decat sa faci parteneriat platit cu o companie ca eMAG care iti pune produsele pes ite.Numai atunci poti vinde orice dar sa nu fie vechi.Am luat o placuta de ram de pe eMAG care avea ca partener un depozit invechit ca m-am deplasat pana acolo ca sa-i dau cu ea in cap