| Tudy000 a întrebat:

Salut,ce site-uri de vanzari mai circulate puteti sa-mi recomandati pe langa OLX si Publi24? Accept si gurpuri de FB.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Nu imi pasa de funda.
2. La ce te asteptai? Traficul poate fi impartit la 1-2 site-uri predominant avand in vedere ca daca unul are trafic mai mare lumea se va folosi de acel site. Te asteptai la vreun site secret?!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Https://www.facebook.com/marketplace/

| Tudy000 explică (pentru anonim_4396):

Asta il stiu deja, multumesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Tudy000):

Nu exista alte site-uri mai circulate. Mai este lajumate.ro dar ca si OLX/Pulbi24/Okazii abia daca mai are trafic.

L-am gasit si pe ala azi cautand de unu singur laughing, de Ocazii am si uitat, ala mai poate? Oricum iti dau funda pentru ca te-ai obosit sa ma ajuti.

| colonelumorteni a răspuns:

Nai decat sa faci parteneriat platit cu o companie ca eMAG care iti pune produsele pes ite.Numai atunci poti vinde orice dar sa nu fie vechi.Am luat o placuta de ram de pe eMAG care avea ca partener un depozit invechit ca m-am deplasat pana acolo ca sa-i dau cu ea in cap

Nu, ma gandeam ca s-au mai deschis ceva siteuri noi pe care a inceput lumea sa umble, nu ma asteptam neaparat la un site secret chiar si cu ocazii m-ai ajutat pentru ca uitasem de el dupa cum spuneam, cand am zis ca iti dau funda pentru ca te-ai obosit sa ma ajuti am zis-o de bine nu de rau, putea sa ramana intrebarea fara raspuns dar macar tu unu m-ai ajutat.