| Bilii a întrebat:

Salut.daca invat c++ unde ma pot angaja? Si ce ma pot face.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Doar cu un singur progamel invatat, nu te angajeaza nimeni.

| NisipLaMare a răspuns:

De la Daca pana la a Reușii sa inveti e cale lunga.Se lipeste greu de uni c++.
Te poti angaja oriunde se cere IT /Programing Oracle etc...

| SelenaTpu a răspuns (pentru Violleta2022):

De unde stii, lucrezi cumva in IT de stii?
Poti sa te angajezi la filrme care fac aplicatii in C++ si dar ce am vazut se face pentru programare de anumite dispozitive hardware.
Cred ca reformularea este sa se apuce dupa C++ sa se apuce de Java care este la mai mare cautare

| Frank51 a răspuns:

Oriunde vrei. Te poți face programator.

suntserios
| suntserios a răspuns:

C++ sta la baza tuturor limbajelor. Un programator bun trebuie să știe niste concepte se programare pe care sa le poată pune in practica în orice limbaj. Deci dacă tu înveți programare și faci asta cu c++ la început te poți angaja oriunde se cere un programator pe c++. Poți după ce înțelegi cum e treabă cu programarea sa te axezi pe alt limbaj, poate mai căutat, poate care îți oferă ție posibilitatea să lucrezi la ceva ce te atrage mai mult etc etc

| LPCTSTR a răspuns:

In destul de putine domenii, pentru ca ar trebui sa stii nu doar C/C++ ci si adiacentele: Linux API si/sau WinAPI, OpenGL/Vulkan/etc. pentru grafica, plus nenurmarate librarii.
Uite un exemplu: am dat interviu pentru internship la Bitdefender, insa oamenii pe langa C++ [si assembly!] mi-au zis ca o sa ma oblige sa folosesc si Python pentru automatizarea unor euristici. Sau am fost la interviu pentru internship pe.NET si mi-au cerut si baze de date [adica SQL].
Deci cu c++ singular nu faci mare branza, dar de facut probabil poti merge pe ramuri de cybersecurity sau pe acolo, ca firmele cu produse antivirus sunt axate pe C/C++ numai pentru ca e mai usor sa accesezi API-urile de sistem.

Concluzia: nu te rezuma numai la C++, ca te vei trezi ca nu stii, de fapt, nimic. Cel mai bine urmezi o facultate de informatica, ei nu te supraspecializeaza ci mai multe te multispecializeaza, si te mai introduce si prin APIuri, OOP si Assembly [eventual si librarii grafice dar depinde de facultate].