| Bogdan2905M a întrebat:

Salut! De exemplu am 1Ha teren, zonă rurală. Aș vrea să fac un proiect, ca și idei m-am gândit "cătină". Ma poate ajuta cineva cu alte idei? Cunoasteti proiecte nerambursabile de genul?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, si eu am un teren și m-am gândit sa plantez tutun. Pe un hectar poți planta 1000 de plante. Cu rușii la ușă și conflicte în multe zone de pe glob muniția, mâncarea și tutunul pot avea valoare in aur. Bine hai sa fim realiști tutunul este foarte profitabil din 10000 de plante poți sa scoți 1.5 tone de tutun adică 900 de mii de lei (fara taxe si impozite) vândut sub prețul pieței cu 60 de lei 100g. Dacă îl rulezi si faci tigari poți sa faci 107, 143 de pachete pe care daca le vinzi iar pe sub mână cu 18 lei pachetul poți scoate 2mil de lei. Ce e adevărat e ca durează sa le vinzi, dar in acelasi timp tutunul nu expira. E legal sa crești, e ilegal sa vinzi fără licență. Depinde ce riscuri ești dispus sa îți asumi. Dacă mai ai întrebări ascult. Plănuiesc sa plantez 24000 de plante adică 3.5 tone. Daca ești interesat am putea colabora. Zi faina

| siriusblack98 a răspuns:

De unde stii tu ca e proiect cu fonduri nerambursabile pe partea de plantare catina? Vezi ca nu se acorda aceleasi fonduri pentru aceleasi judete si pentru aceleasi tipuri de proiecte an de an sa stii.
Mai vad pe unul care se viseaza Pablo Escobar al tutunului de zici ca nu te iau astia la ochi imediat cu 1 hectar de tutun daca ai sau nu autorizatii de vanzare. Ca nu faceau toti bani din asta daca era asa simplu. "Ma poate ajuta cineva cu alte idei?"
Daca ai bani si terenul este aproape de sosea, il treci pe intravilan, construiesti pe el un depozit din sendvisuri si il inchiriezi la firme.

| Bogdan2905M explică (pentru anonim_4396):

Desigur.
Mi-ar face plăcere!
Cum am putea în privat?

| Bogdan2905M explică (pentru anonim_4396):

0755276688( whatsapp).
După ce vezi șterg comentariul. O zi frumoasă!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru anonim_4396):

Baiatu', poti sa te apuci si de mari juana, ca tot la politie ajungi daca nu ai autorizatii.
Te alegi cu dosare penale de nu te vezi.

| mircea20039qjri a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Baitu, vezi ca e foarte legal sa plantezi tutun. Ai nevoie de licență in cazul în care comercializezi. Și dacă ai cunoștințe ca în România totul merge pe nepotism atunci se misca treaba chiar repede

| mircea20039qjri a răspuns (pentru Bogdan2905M):

Ce zici cu username de pe messenger?