Atunci,bai, man, suna si tu la Payoneer sau intra pe chat cu ei si spune-le sa iti verifice situația. Si vezi ca eu nu sunt,, man", da?!
Frtae imi pare rau ce ti s-a intamplat, dar intrebarea mea este te-ai conectat pe un site al banci respective cu datele de pe card? daca da ai fost furat de un hacker... sau daca tineai in pc datele de pe card. uite un site cu niste programe informatice! de hackeri https://www.clujust.ro/......e-conturi/
1. Raiffeisen nu te poate ajuta cu nimic, nu e cazul sa mai incerci la ei. Cardul tau nu apartine de ei. Payoneer poti folosi la oricare banca, fie Raiff, BT, BRD, ING, etc.
2. Verifica-ti soldul online pe site-ul payoneer. Ai banii in cont? Cati bani aveai pe card? Eu cand mi-am facut cardul, stiu ca mi-a luat in jur de 30$ taxa anuala de administrare sau taxa de nu stiu ce.
3. Pentru a vedea taxele percepute de Payoneer, logheaza-te in cont si mergi la Pricing & Fees.
Iti propun sa nu te mai folosesti de payoneer ca e de... am patit-o si eu sincer e mai bun paypal si paxum succes ca nu mai poti face nimic