| NuAmNicioIdeeDeNumeVorbescSerios a întrebat:

Salut.
Imediat urmeaza sa ajung pe banii mei, voi avea un salariu de ~4000 lei.
Imi puteti spune cam cat voi cheltui IN MEDIE pe o chirie (simplist, un apartament cu o camera, bucatarie baie etc, sunt doar unul singur), utilitati (apa electricitate etc) si tot asa?
Stiu ca nu pot primi raspunsuri exacte, dar daca ati fi intr-un asemenea caz cat estimati ca ati plati, pe ce anume si cat v-ar ramane dvs ca 'profit'?

8 răspunsuri:
| anonimuIl a răspuns:

București chirie garsonieră zonă bună 250 euro + utilități 100 euro = 350 euro pe lună.

| anonimuIl a răspuns:

Sub 350 de euro nu poți locui în zone bune în București.

| NuAmNicioIdeeDeNumeVorbescSerios explică (pentru anonimuIl):

Nu in Bucuresti, in niciun caz. Ma refer la un oras de nivel mediu in Romania.
Nu cat mai putin, ci pur si simplu minimul de decenta pentru chirie, utilitati etc.
Ca oras spre ex Baia Mare, Timisoara, ceva de la extremele tarii. Ceva de mijloc.

| cvghuil a răspuns (pentru NuAmNicioIdeeDeNumeVorbescSerios):

Timisoara nu e departe de Bucuresti la chirii. Chiar si Sibiul, desi nu se aude nimic la stiri.
"Ceva de mijloc" poate Alba Iulia, Bistrita, Tg. Mures, Satu Mare, Baia Mare.
Cu chirii si utilitati poti ajunge la 2000 lei. Depinde si daca ai CT sau nu, cata apa folosesti, ce mananci, etc. Va trebui sa ai mereu niste bani pusi deoparte pentru cheltuieli neprevazute,
Eu traiesc din jumatate din acea suma si ma descurc. Fara terase, baruri, si altele ca astea. E drept, nici economii nu am.

| sierra1 a răspuns:

Un min de 400 euro - și asta așa, cu utilitațile subvenționate/plafonate

| ALEXICAmarketing a răspuns:

Ce îți rămâne din salariu nu se numește profit.
Profit face o firma sau un investitor.
Daca nu ești pretențios te poți descurca și cu 250 de euro.

| NuAmNicioIdeeDeNumeVorbescSerios explică (pentru cvghuil):

Am nevoie de zone de frontiera, voi fi politist de frontiera in curand dar nu stiu unde voi fi repartizat si imi fac planuri

| NuAmNicioIdeeDeNumeVorbescSerios explică (pentru ALEXICAmarketing):

Stiu, ziceam ca in sens de economii
cu 250 euro chirie, utilitati, mancare? unde? laughing