Grijă mare este țeapă firma fantoma din China te pune sa plătești rambus 249, sau 269lei vine cu cargus din ce am vazut anul trecut pe forumuri(google)nu mai găsesc, pe Facebook in grupuri au mai comandat unii de pe aliexpress sau shein a venit cică erau produsele lor am impresia ca un vazator vrea sa se îmbogățească de pe urma noastră iar acum recent
https://www.facebook.com/......134973163/
Salut! Si eu astept coletul si sunt in interesat daca e fake sau nu
Și tu ai primit emailul de confirmare expediere a comenzii și nu știi dacă sa o ridici sau nu?
‼️‼️‼️Daca e plătit cu cardul pe platformele din China nu se plătește rambus ‼️‼️‼️‼️
Si eu am dat comanda astazi mi-a venit confirmarea la ea eu i-am dat retur din cauza sa nu primesc un colet plin cu pufuleti chiar sunt curios ce prinesti daca ai putea sa faci ceva poze
Dar totuși, ce primești? Ca e ramburs și curierul nu îți ia banii fără să îți dea ceva la schimb
Mie mi-a venit coletul azi, l am redirecționat la depozitul Cargus și încă mă gândesc dacă merota 250 de lei sa vad ce e in cutia aia?
La fel am procedat și eu. Nu a vrut curierul sa ma lase sa îl deschid asa ca l.am trimis la plimbare
Primiesti carpe sau lucruri fake care leai comandat asemănătore iar coletul asta este inca pe drum nu stiu cum fac sa ajungă ala primul
Azi am primit si eu o comanda de 249 lei fiind amic cu ah\gentul de la Cargus m-a lasat sa il,, pipai". Inauntru era un toc de ochelari de soare vreo doua tricouri si inca ceva mic si mai tare nu mi-am putut da seama ce este. Deci TEAPA! Ar fii interesant sa le facem cati mai multi comenzi si sa le refuzam apoi coletele sa plateasca curierat la greu, poate asa se lecuiesc sa mai traga tepe...
Șarlatani! Am cumpărat o pereche de papuci de plasa la care spune-au ca trimit o pereche gratis, prețul primei perechi fiibd cel mai scump pe piața! Și bineînțeles că nu au trimis!
Salut...astazi mi-a venit si mie dar un colet de 40 pe 40 cm in care trebuia sa fie vreo 6 produse a deschis putin baiatul de la cargus sa vedem ce este inauntru si era o husa de telefon si inca ceva intr-o cutie maro plata...gen ca o tableta sa zic asa.,.269 lei pe ce
Salut!
Am comandat și eu un ceas automatic și am primit cu totul altceva cum fac sa iau legătura cu voi
Da! Azi am luat eu teapa de 250 lei. Am comandat pe internet, un telefon mobil cu clapeta, in val de 249 lei si mi-a trimis un ventilator micut cat o mana, in val de vreo 6 lei.
LanderRuxandra întreabă:
sorin8256 întreabă: