anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, lucreza cineva la tazz in Bucuresti, aveti comenzi mereu sau sunt ore in care nu primiti nici o comanda?

4 răspunsuri:
| Alverto a răspuns:

Nu lucrez, dar Grigore Varlam e pe YT așa că știu și eu că nu ai cum sa ai mereu comenzi. Depinde de zi, daca e sărbătoare, ora din zi etc

| LupuMarianD2 a răspuns (pentru Alverto):

Pai intrebam ca am vazut la tazz ca este plata pe comanda dar daca nu primesc comenzi nu fac nici un ban ca am mai vazut oameni de la tazz pe langa mall care stau degeaba de obicei si de aia intreb ca la glovo esti platit la ora chiar daca nu am comenzi macar stiu ca fac un ban ora aia nu stau degeaba si nu stiu ce sa aleg dintre astea doua

| Alverto a răspuns (pentru LupuMarianD2):

La Glovo ești plătit pe comanda din ce știu, sunt sigur că în România așa e. Dar la Tazz nu știu. Vezi unde îți e mai convenabil. In Romania și cred că și în alte părți mult mai popular este Glovo. E la fel ca Uber. Eu aș alege Glovo. Doar că trebuie să studiezi puțin pe internet direct de pe site de la ei și de la cei care lucrează sau au lucrat la Glovo sau Tazz și să alegi.

| LupuMarianD2 a răspuns (pentru Alverto):

Pai in anunturi pana acum am gasit in medie 15 lei pe comanda la tazz, iar la glovo 12 lei pe ora plus 2-3 lei pe km de la restaurant la client, mai bine suna la tazz dar imi e ca nu o sa fie clienti ca am vazut multi curieri stateau degeaba asteptau comanda si imi e sa nu fac bani