Ai aici conditiile in care poti opri contractul.
https://www.sensino.ro/terms
Dacă scrie pe email ca trebuie sa le plătesc 1100 de lei pot opri contractul fără sa plătesc suma aceea?
De unde știi? Ei trimit mail cu niște sume și detalii destul de realiste, deși nu înseamnă neapărat ca e chiar pe bune, și eu am de plată 300 lei cică, și am accesat site-ul doar o săptămână acum juma de an…ca să nu mai zic ca am fost doar privitor pe site
Și eu am pățit la fel.nu am mai intrat de vreo 2 luni și acum am primit e-mail în spam de la ceva firmă de avocați care trebuie să recupereze suma de 400 de lei. Problema e ca nici nu mă mai pot autentifica, nu îmi mai recunoaște adresa de e-mail deci nici nu mai pot să mă dezabonez.Are cineva ceva sfaturi cum aș putea proceda?
Salut, in perioada cat ai fost activ, ai reusit sa interactionezi cu cineva? Am o activitate redusa si am impresia ca totul pe acest site Sensino.ro este fake. Vrei ceva, iti trimit ei intrebarea cum o vor ei.
Multe intrebari utilizatorilor fara raspuns. Haideti sa le inchidem site-ul, Mi-au luat banii pe 3 luni ( intentionam pe o luna ) si la cererea mea nu au vrut sa returneze pe restul de timp ramas
Sadboy11 întreabă: