| AnonimXnX a întrebat:

Salut, mi-am facut cont paypal azi, am cumparat ceva online, apoi a doua oara cand am incercat sa imi bag bani mi i-a pus pe holding si zice ca dupa 21 de zile imi da drumul la ei, s-ar putea mai devreme sa mi-i dea, la voi cum a fost?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Ti-ai legat contul bancar de paypal?
te-au verificat si ti-au dat eligibilitate?
Un cont Paypal dureaza minim 7 zile sa fie functional, i\timp in care ei te verifica, iti verifica contul bancar, iti trag din cont $2, iti trimit un cod in extrasuld e cont, pe care tu te istoric si-l depui in paypal si dupa aceea, paypalul iti returneaza cei $2 si te anunat ca ai contul eligibil si activ.

Eu nu-s tiu ce cont ai facut tu azi si il mai vrei si functional, acdn totul necesita timp, fiindca tranzactia de scoatere a banilor este inetrnationala si ia 48 de ore, plus 2-3 zile cat duraeza verificarile samd.
Tie ti s-a blocat contul de Paypal, pana legi cardul bancar sau credit cardul de paypal, si ei te verifica.

2 răspunsuri:
| AnonimXnX explică (pentru Violleta2022):

Ms mult, am facut cont paypal am adaugat banii din paysafe am reusit sa fac o comanda online, apoi mi au blocat urmatorii bani ca sa mi verifice contul fiind nou, in cat imi da drumul la bani stii? Oricum nu am card

| Violleta2022 a răspuns (pentru AnonimXnX):

Pai, ai spus chiar tu ca te-au informat deja, dupa 21 de zile...
Ai trimis toate actele cerute?

Din cate stiu eu, daca urmareai procedura corecta cand ai facut contul, intr-o saptamana contul era eligibil si activat, dar s-ar putea sa intrii la "pedepse" daca te-au blocat deja pentru 21 de zile.