Ti-ai legat contul bancar de paypal?
te-au verificat si ti-au dat eligibilitate?
Un cont Paypal dureaza minim 7 zile sa fie functional, i\timp in care ei te verifica, iti verifica contul bancar, iti trag din cont $2, iti trimit un cod in extrasuld e cont, pe care tu te istoric si-l depui in paypal si dupa aceea, paypalul iti returneaza cei $2 si te anunat ca ai contul eligibil si activ.
Eu nu-s tiu ce cont ai facut tu azi si il mai vrei si functional, acdn totul necesita timp, fiindca tranzactia de scoatere a banilor este inetrnationala si ia 48 de ore, plus 2-3 zile cat duraeza verificarile samd.
Tie ti s-a blocat contul de Paypal, pana legi cardul bancar sau credit cardul de paypal, si ei te verifica.
Ms mult, am facut cont paypal am adaugat banii din paysafe am reusit sa fac o comanda online, apoi mi au blocat urmatorii bani ca sa mi verifice contul fiind nou, in cat imi da drumul la bani stii? Oricum nu am card
Pai, ai spus chiar tu ca te-au informat deja, dupa 21 de zile...
Ai trimis toate actele cerute?
Din cate stiu eu, daca urmareai procedura corecta cand ai facut contul, intr-o saptamana contul era eligibil si activat, dar s-ar putea sa intrii la "pedepse" daca te-au blocat deja pentru 21 de zile.
raduorer11 întreabă: