Trebuie să instalezi aplicația bt-pay pentru a confirma fiecare plată. La mine merge perfect, nu am nici o problemă cu ia. Când plătesc un produs/joc online, introduc datele necesare, deschid aplicația bt-pay și confirm plata cu ajutorul recunoașterii faciale de pe iphone X, la tine poate este alt proces, depinde de ce telefon ai, e foarte simplu.
Da prin aplicatia bancii vei putea sa confirmi comenzile si sa verifici tranzactiile.
Nu primesti nimic prin posta, sa fim seriosi
Trebuie sa ai aplicația bt pay pentru a confirma plățile, mie mi-a mers mereu. Si dacă alegi sa plătești online o comanda, la livrare îți vine bonul și in aplicație tranzacția, dacă vrei sa bagi bani in joc nu primești chitanță sau bon dar primești notificare din aplicație, dacă îți cumperi ceva de la magazin alimentar de exemplu o sa fii notificat in aplicație. N ai menționat ce sa cumperi sau de unde sa cumperi, dar sper ca ai înțeles) ai nevoie de aplicație ca sa confirmi plățile
Am facut tot ce trebuia ca la final sa imi spuna ca trebuie sa am 18 ani)) eu avand 16
Andreidjsjc întreabă: