Daca ii are pe toti in banca, probabil ii vor opri pe toti sau aproape pe toti, depinde cati are. Daca nu, pe masura ce intra ii vor opri un procent. Mi se pare ca nu ti-i pot lua pe toti, iti lasa o parte lunar dar nu mai stiu in ce proportie.
I se blochează contul, dar o să îi retragă un anumit procent în fiecare lună (maxim 30%). Trebuie să meargă la bancă în fiecare zi de salariu ca să retragă banii rămași. Știu pe cineva care își luase salariul tot așa, în mână, dar norocul a fost că abia se angajase și s-au făcut tipele de la birou că plouă cu actele pentru card. Bineînțeles că nu a mers la infinit schemuța. Doar câteva luni. Nu-s absurzi să-ți ia toți banii.
Dar nu ii raspunde nimeni. Să meargă la bancă să verifice la ghișeu. S-ar putea să fie un mesaj de phishing sau o țeapă.
Poprirea se poate face pe maxim 30% din salariu. Nu i se vor lua toti banii din cont.
Dacă se face executarea sumei se ia toată suma din cont dacă amenzile sunt 1400 de euro.
Pai salariul ei e mai mic decat poprirea, dar daca i-l opresc pe tot in august ramane fara nimic pana in septembrie.
Dacă are 0 lei în cont se rețin doar 30% din salariu care intră lunar în contul ăla
Da, are 0 acum in cont. poprirea e de 1400 pe contul bancar, singurul pe care il are deschis.