Am incercat si eu singur, nu m-am luat dupa nimeni, nici ca-s bune nici ca-s rele aceste site-uri PTC.Mi-am propus sa fac eforturi maxime timp de 3 luni sa vad ce si cum...Cel recomandat de tine a fost singurul unde am scos 10 dolari, dar asta pana sa se prosteasca si asta.Si cu ajutorul unor task-uri, altfel...Nu recomand nimanui, m-am convins de ele. Apar ca ciupercile si la fel de repede se si duc majoritatea.
Daca vrei, trimite-mi adresa ta de mail, aici nu pun sa nu ma trezesc cu contul blocat pentru spam.
Dupa cum vad, ai doar 14 ani si de muncit legal nu se poate.
Dar poti castiga ceva banuti de buzunar daca muncetsi acasa, la mama si tata, sa-i ajuti la gospodarie sau pe langa casa, ori la bunici, veri, vecini, orice unde-i de munca, ies si bani de buzunar,
Din pacate, de munca online pentru copii, nu exista.
Sunt site-uri profesionale unde se scot bani, dar trebuie sa ai 18 ani impliniti.
Tal4556 ti-a dat cel mai bun raspuns!
orice altceva inseamna cunostinte avansate in mai multe limbaje de programare ca sa poti sa te duci pe freelancer.com (sau ceva asemanator), nu ai varsta legala pentru videochat (si aia verfica la sange asta), ca sa faci bani din twitch/Youtube, trebuie sa ai un talent incredibil la jocurile cele mai populare (am citit un articol cum cineva facea 500mii de $ pe luna pe twitch, dar... ERA CEL MAI BUN DIN LUME LA PUGB, cateva luni la rand), sa faci un site si sa vinzi reclama iti ia luni bune sa il promovezi fara capital de investit in promovare, etc.
Https://www.questia.ro/register?recommended_by=41299.Asta nu incalca politica de spam, dar nu este tocmai cel mai bun, incerca-l si pe el insa, am sa-ti trimit mail imediat cu doua cele mai bune, testate deja de mine de unde am retras deja bani.
Poti incerca sa faci bani prin intermediul unui program numit EarnMoney, care iti da un bonus de 10 dolari pentru start si intre 0.5 si 10 dolari pe zi in functie de puterea calculatorului/laptopului tau.
Aici este link-ul de unde poti descarca aplicatia.Te poti uita pe Youtube pentru a te convinge ca aplicatia nu este un scam
https://earnmoney.download/?id=277421
Tot ce trebuie sa faceți este sa va Jucați jocurile din aplicație strângeți tichete si apoi le transformați in dolari pe care puteți să i scoateți in PayPal, pe card când ajungeți la suma de 10 dolari. Dati pe link-ul asta https://www.winrgames.com/wgw/ref?code=3M5AD sa va descarcati aplicați, va Creați un cont și începeți sa va Jucați. Intrați in meniul jocului pe undeva pe acolo va apare "Invite Code" scrieți codul acesta 3M5AD si veți primi 2 dolari. Încearcă merita!
anonim_4396 întreabă: