| CristiV96 a întrebat:

Salut, știți cumva daca fac un împrumut de la IFN uri, TBI mai exact, se poate după ce îmi achit creditul, vreau sa iau 2.000 de lei pentru ceva, pot sa facă sa-mi păstreze datele sa-mi facă datorii mai mari sau ceva de genul? Fraude?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu, orice IFN legal nu face chestii din astea.

10 răspunsuri:
| 1234568807 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, eu nu am incredere in ifn-uri, dar si banca e la fel de hoata si tepara, doar ca ei sunt legal asa

| adryang78 a răspuns:

Nu vor face așa ceva, dar după ce termini de achitat ratele să ai mare grijă să ceri închiderea contului, altfel te vei trezi cu datorii, gen comisioane de întreținere neachitate.

| johnnny123 a răspuns:

Nu. IFN-urile fac bani din dobânzile și penalitățile uriașe pe care le aplică, nu din fraude cu datele clienților. Cu alte cuvinte, te jefuiesc legal și cu acordul tău, nu ilegal.

| carevaescu a răspuns:

Sincer, mai bine îți iei un credit de nevoi personale de la o bancă normală decât de la un IFN. Dobânda la TBI este aproximativ de trei ori mai mare decât la ING...

| CristiV96 explică (pentru carevaescu):

Eu știu ...problema e că nici o bancă legală nu mă aprobă azi, mai ales avânt cont la Bt, îmi cam trebuia azi in regim de urgenta

| StoicAnalysis a răspuns:

Din cate stiu eu IFN inseamna Institutie financiara nebancara. Ceea ce nu este cazul referitor la cei de la TBI. TBI e o institutie finaciara bancara ai putea spune.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru CristiV96):

Daca nicio banca nu te aproba inseamna ca nu iti permiti acest imprumut. Stiu totusi bancile ce stiu

| CristiV96 explică (pentru suntserios):

Nu cred că ne înțelegem..lucrez in compania națională de căi ferate...am salar undeva la 4.900 lei și un card de cumpărături...mă refera că tbi sau IFN urî ne cam dau banii pe loc, la asta mă refeream, nu știu băncile astea bt, ing să aibă așa ceva

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Dacă nu citești cu atenție pliantele de la IFN-uri s-ar putea să ai surprize neplăcute! Adică rate, dobânzi foarte mari, încât pentru cei 2000 RON împrumutați să ajungi să dai înapoi, chiar dublu, triplu sumei împrumutate. De asemenea, anumite facilități sunt acordate pe termen scurt, în anumite condiții.
Pe scurt, IFN-urile sunt o cămătărie legală.