| TheAce a întrebat:

Sunt un organizator de evenimente si PR EVENTS MANAGER si in fiecare toamna organizez un bal cu scop caritabil in Oradea (banii din incasari se duc mereu la centrul de plasament -numerar sau cadouri pentru mos Nicolae si Mos Craciun. Am inceput aceasta traditie in 2008 si ar fi deja al 4 lea an consecutiv). Evenimentul este unul ultra-mediatizat, se intituleaza SuperBalul Popularitatii si participa miss&mister popularitate de la lcieele oradene dar si din restul Bihorului. Noi pregatim deja evenimentul pentru aceasta toamna si am avea nevoie de sponsori ( pe privat va pot trimite detaliile precum si avantajele- evenimentul va fi transmis live pe internet, promovat in intreaga presa, radio, online, ziare, tv). Va scriu de acum pentru ca pe la mojlocul lunii oct am trebui sa stim de ce suma dispunem pentru a putea vedea unde ne incadram si ce artisti ne permitem ( cu cat artistii sunt mai in voga cu atat avem sanse sa adunam peste cei 1200 de oameni care au fost anul trecut, asadar o suma mai mare pentru aceasta cauza.) Astept sa-mi scrieti aici sau pe email: tudor_ursente@yahoo com, facebook: tudor ursente. Multumesc anticipat.

Cu stima,
Tudor Ursente

Ps: am vrut sa pun intrebarea la categoria cauze nobile dar din pacate nu am reusit.

2 răspunsuri:
| Ghio a răspuns:

Ti-am dat add!

| TheAce explică (pentru Ghio):

Id-ul de mess e oradeaheelchess