Sa-i pui deoparte. Tu vrei sa-i investesti in bunuri fara prea mare utilitate si care intr-un an se devalorizeaza drastic. E ca si cum i-ai toca marunt cu foarfeca...
Mai bine continui sa-i strangi. Cand iti va veni mintea la cap n-ai sa regreti ca ai pus o suma frumusica deoparte.
Frate, nu-ti lua laptop nu ai nevoie, ca ai Pc nu ai inteleg rostu.
Ti-as recomanda, daca ai cap si te duce capu sa bagi 1 bilet la pariuri dar sigur 100% din, 20 de milioane, sa faci 40-60-80-100, s-au bagai in banca, cand doamne fereste ai nevoie de ei pentru orice problema, s-a ai scoti.
1. Daca nu ai ce face cu bani, crede-ma ca gasesti ce sa faci cu ei , ia-ti o bicicleta, role, etk.
2. Nu-ti lua ATV mic, vei creste si ramane mic.
3. Iati un scuter, un motor la 800-900 euro :d.
4. Bafta.
5. Funda, )
Salut! Eu zic sa iti ia ceva mai mic de exemplu un telefon si de restul poti sa te duci la mare! Sau sa faci o excursie prin toata Romania de exemplu la noi in Arges sunt niste ramasise unde erau Romanii... e foarte frumos sau poti sa te duci la munte! Sper ca te-am putut ajuta funda?
Heiii! Deci nu isi au rol inestitile in laptop, telefon si ATV. Ce zici de o vacanta ( + banii parintilor ) la mare in Romania undeva?
Daca vrei un atv mu gasesti sub 550 euro unul bune eu am si l-am luat cu 1000 euro eu iti propun sa mai strangi niste bani si sa-ti iei un atv de 125 -150 cc eu il am de 920 cc 4+4 asa ca ori un tel ori atv alegerea e numai a ta
Asta ai face tu cu banii, i-ai baga la pariuri sa-i dublezi? Vezi sa nu uiti, cand faci rost de ceva bani mergi la pariuri repede cu ei, eventual poti sa iti vinzi telefonul, calculatorul, banii ii bagi in pariuri "sigure 100%" si te umpli de bani garantat.
Un pc bun de jocuri pentru mine vine undeva la 2800 lei eu mi l-am facut pe bucati si o fost 3400 de lei deci te-as sfatui sa iti iei un tel si pentru ce vrei sa faci cu laptopul tiar fi bun si unu de 900 de lei