| Vali215 a întrebat:

Am fost astazi la banca sa-mi fac card. Cei de acolo m-au intrebat dacă vreau să-mi iau aplicatia lor și am acceptat, însă m-au pus să pun un cod pin în acea aplicație, un cod luat de pe unul din documentele mele personale. Are acel cod pin treabă cu codul de la card? Mentionez că incă nu am primit cardul.

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Nu. Adevăratul pin de la card o sa îl primești când o sa îți vina cardul.
Eu a trebuit sa trimit un sms la un număr cu codul care se afla pe foaia din plicul unde era și cardul. Asa am primit prin sms pin ul și dupa m-am dus la cel mai apropiat bancomat ca să îl motific cu orice pin doresc eu. Lucru pe care îl poți face și tu și e gratis.

9 răspunsuri:
| antimulte a răspuns:

Nu, nu cred care nicio treaba, cardul dupa activare oricum il poti parola cu ce cod PIN doresti. Pinul ala cred ca era doar pentru aplicatie.

| BuBBlesykeSs a răspuns:

Nu are nici o treaba.

| Vali215 explică (pentru antimulte):

Multumesc!

| Vali215 explică (pentru BuBBlesykeSs):

Ok, multumesc!

| Nonolita a răspuns:

Est codul PIN pe care il introduci cand folosesti aplicatia. Ti-au spus ca este comisionata?

| Vali215 explică (pentru Nonolita):

Nu, nu mi-au spus.

| Nonolita a răspuns (pentru Vali215):

Eu stiu ca este. Daca iti spuneau, refuzai. Cand treci prin zona, intra si intreaba-i.

| darrio2007 a răspuns:

Este codul cu care deschizi aplicatia. Altul decat codul cardului. Trebuie sa le stii doar tu.

| Vali215 explică (pentru Nonolita):

Am făcut cardul deoarece așa mi-au zis cei la care m-am angajat. Banca este foarte departe de mine. Când o să mai am drum o să intreb de ce nu mi-au spus. Multumesc!