| mihaitare123456 a întrebat:

Am o intrebare!
Cum as putea sa imi vand produsele cat mai repede? Am un sistem audio foarte puternic, un set de boxe active si multe altele in domeniul audio. Le am pe okazii de vreo o luna si nu s-a intamplat nimic. Nici macar o negociere nimic. Stiti cum as putea sa le vand mai repede? Nu mai gasesc solutii. Produsele sunt noi, de calitate, nu au defecte ascunese si alte din astea, pretul este unu cat se poate de mic. Ce sa fie?

Răspuns Câştigător
| justme25 a răspuns:

Posteaza-le si pe mercador.ro daca dupa ceva timp tot nu reusesti sa le vinzi (ceea ce nu prea cred) incearca sa faci schimburi ca lumea nu sta prea bine cu banii happy

8 răspunsuri:
| sollo2 a răspuns:

Ai incercat sa la promovezi? Si lasa aici un link ca eu caut sa cumpar niste boxe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori iti promovezi produsele de pe okazii ca sa fie afisate OnTop, dar asta te costa, sau incerci pe computergames.forum dar acolo ai sanse daca esti din Bucuresti, altfel nu prea vrea nimeni sa cumpere la risc.

| mihaitare123456 explică (pentru justme25):

Anuntul il am pe: okazii, mercador, bigbuy, okazii pe facebook, si pe mai multe siteuri.

| mihaitare123456 explică (pentru sollo2):

Http://www.bidbuy.ro/131182,auction_id,auction_details il am la licitatie. Daca te intereseaza da star la licitatie! Ms.

Daca il cumperi ti dau funda! Bonus!

| sollo2 a răspuns (pentru mihaitare123456):

Ma rog eu caut sa cumpar niste boxe(topuri sau monitoare), Am o putere dar nu am boxe pentru ea.

Dami id tau. Pot sa-ti fac o pereche daca vrei, la ce putere vrei etc. detalii. Iti pot oferii un pret bun.

| MihaiMariusCatalin a răspuns:

Trimite-mi un SMS cu toate detaliile la 0760493557