| adybb a întrebat:

am o problema cu paypal.Azi cand am incercat sa imi bag numarul de la card imi tot apare:
The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.
Ce sa fac??? Dau funda

Răspuns Câştigător
| Zaygon a răspuns:

S-ar putea sa ai limita pentru tranzactii nesecurizate si atunci ori te duci la banca sa ti-o scoata ori ti-o scoti singur daca ai internet banking. Ceva de genu am patit si eu la BT cu un card Visa Electron, noroc ca am internet banking, ca la fiecare tranzactie care o fac cu paypalul trebuie sa ma asigur ca ori e cardul in limita de bani sau timp setata(la mine am o limita de anumite zile in care pot sa transfer prin paypal o anumita suma de bani).

2 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Ai cumva un card adaugat deja? Si mie mi-a facut niste figuri ca imi expirase ala vechi si nu puteam sa ii fac update, asa ca l-am sters pe ala vechi de tot si am adaugat cardul din nou. Asa a mers.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te duci la banca, si sa intrebi de ce iti da astfel de problema. E ceva 100% de la banca, insa, spune si tu ce fel de card ai incercat sa bagi la paypal, nu sunt acceptate TOATE!