Din cate inteleg eu de la cei mai priceputi cel mai bun site de facut bani pe net este odesk.com. Acolo poti gasi sute de joburi si iti poti alege un job pe care sa il poti face si care sa fie platit convenabil. O simpla cautare mi-a evidentiat cateva zeci de joburi pentru cunoscatori doar de romana, pe langa cele care sunt pentru cunoscatori de engleza care au abilitati practice.
Intrebarea asta "cum faci bani pe net" e pusa de toata lumea, dar nimeni nu zice si ce are de oferit in schimbul banilor. Stii programare, seo, webdesign, afiliere ceva util, ceva de oferit?
Tu vrei sa faci bani pe net dar fara aia, fara aia si fara cealalta. Pai iti mai raman doar activitatile ilegale. Sa faci un site pe care spui ca vinzi chestii si sa ceri sa plateasca atunci cand comanda produsul, iar tu sa nu mai trimiti nimic. Sa trimiti e-mail-uri la oameni zicand ca esti de la banca, cerandu-le datele bancare (sau cum s-or numi) apoi sa transferi toti banii la tine in cont. Ai mai putea sa trimiti e-mail-uri spunand ca au castigat la nu stiu ce promotie si trebuie sa plateasca o taxa.
Poti sa vinzi anumite produse si ai un comision in functie de vanzari. Poti sa faci asta fara nici un ban, e la alegerea ta. Lasa-mi un mesaj daca esti interesat.